Hej! Förlåt har inte hunnit blogga idag.. ...

Hej! Förlåt har inte hunnit blogga idag.. Efter skolan skyndade mig hem för att packa ihop träningsakerna och skynda mig till träningen. Efter träningen duschar jag där. De är så skönt att duscha där för när man kommer hem e man oftast så trött och inte orkar göra nått då är de skönt att ha de gjort där. När jag kom hem käkade jag grymt mycket var såå himla hungrig (a) hehe ... Sen vare bb men jag var helt slut och lyckades somna mitt under mitt favorit program så jag missa de. Nu har jag nyas rakat benen eftersom jag kom på att vi har gympa imorn. Nänu ska jag sova e helt död. Pussa Ps. Bjuder på en bild från design och median när vi satt ute och ritade. Asså haha vad leker jag ...


Outfit today : Jeans jacka - vero Moda - j...

img_2698 (MMS)

Outfit today : Jeans jacka - vero Moda - jeans - jc - skjorta - urban (Spanien)  Golfen idag gick riktigt bra och jag var nöjd med min runda. Super härligt väder ute, inte kallt ett ända dugg. Nu på kvällen har jag pluggat lite och kollat bb. Kanske så chill. Imorn äre skola och sen träning.  Juste fick veta idag av min so lärare att de bara e 25 dagar kvar i skolan. Fatta 25 dagar kvar i helvetet och sen sommarlov!! Fan va Soft:) men ska sov nu! Natti <3


walking on sunshine

Hey fellows!


Provet idag i skolan gick faktiskt riktigt bra och resten av skoldagen också.
När jag kom hem gick jag och la mig i soffan och kollade på lite tv. Riktigt skönt att slippa ha läxor och bara ta de lugnt.
Nu har jag precis käkat och snart ska jag, pappa, mamma och springer gå ut och spela golf. Ska bli grymt kul, får se hur de går.

Men måste skynda mig nu hörs sen!


Natti natti

Äntligen klar med pluggandet. Har typ pluggat i 4 timmar men ändp känns de som att jag inte lärt mig ettt skit :/ får väl plugga lite på rasten imorn innan provet. Pga pluggandet så missade jag bb så nu äre deppmode för min del.. Nä palla vara deppig ska ta en glass då brukar de mesta ordna sig :) heheh.. Händer imorn då? Jo de ska jag berätta för er. Först äre skola med prov som står högst på listan sen ska jag mamma och pappa kanske ut och spela golf på kvällen. Tycker de är grymt kul. Spelade golf när jag var liten men jag tröttnade för de var så långtråkigt. Men nu när vi var i spanien körde jag min första runda på ett år och de var faktistkt riktigt kul. Tyckte väl att de var tråkigt när jag var lite för att man var tvungen att vara tyst och stå stilla varje gång nån skulle slå. Och sån var ju inte jag, jag ville ju ha action hela tiden. Så imorn blire nog en nio håls runda med familjen.
Nu ska jag gå upp och lägga mig känner mig väldigt tröööött.. natti natti <3



home again

Nu är jag hemma i svergie igen. Har haft en underbar resa med både fint och dåligt väder. Jag har solat, badat, spelat golf, ätit gott och haft så grymt kul. Kom hem igår kväll så var så trött då så orkade inte blogga men nu är jag tillbaka igen. Skolan idag dåra den gick bra hade biologi prov som gick hyfsat bra trotts att jag började plugga igår.. Kom hem från träningen för en stund sen och nu tänkte jag sätta mig och plugga till mitt nästa prov som jag har imorn fysik.. Usch jag suger på fysik och jag tycker fysik är så himla svårt och komplicerat :/ Juste tyvärr så glömde jag cameran hemma (typiskt mig) så jag kunde inte ta några bilder :( Men har väl kanske lyckats ta några med mobilen, ska kolla sen. Nej nu måste jag äta lite e dö hungrig och sen startar pluggandet.


Sitter just nu i bilen på väg till farmor....

img_9290 (MMS)

Sitter just nu i bilen på väg till farmor. Hon ska bjuda oss på middag innan vi drar vidare till flygplatsen. Ska bli awsome att få komma i väg och förhoppningsvis bli lite brun. Kommer nog inte kunna blogga på hela veckan men vi höra när jag kommer hem. Hare gött, de ska i alla fall jag ha! :)


spanien here i come

Skönt, la mig nyss i sängen efter en hård träning. Packade nyss klart också. Fan va najs imorn drar jag!
Nu ska jag ladda ner lite nya låtar till mobilen som jag kan lyssna på, på flygresan. Sen ska jag sova men vi hörs imorn har inte så mycket att skriva om. Men tror jag hinner släga in ett inlägg imorn innan jag åker så håll utkik.
Natti natti <3

training

Sitter just nu och skriver en bokrecenssion men är snart klar så snart kan jag pricka av det från min lista. Sen har jag bara packa och plugga till proven kvar. Men de kommer jag behöva ta med mig till spanien.. Jobbigt men vad gör man inte om man har två prov efter lovet. Vad händer ikväll då? Själv ska man på träning 19.30. Sen ska jag hem och duscha kolla bb och typ sova. Blir en lugn och skön hemma själv eftersom jag åker imorn. Trotts att planet inte går för än 19.30 imorn ska ska vi åka på dagen för att vi ska stanna hos farmor på vägen som ska njuda oss på middag. Eftersom vi ska till skavsta som ligger i nyköping där min farmor bor så blir de perfekt. Med god mat i magen sover ma nog skönt på planet sen. flygresan tar ju bara tre timmar och de går rätt fort om man har musik och sover. Och jag har inga problem med att somna på flygplan. Jag kan sova på alla möjliga konstiga ställen och sätt (a) hehheh.. Nä nu ska jag skriva klart recensionen.




Soooooola

Har nyss varit ute på en långpromenad med vovvsingen och mamma. Grymt skönt väder de är ute asså.
Idag ska jag typ bara chilla, plugga och packa lite eftersom jag drar till spanien imorn! Så jävla nice. Ska vara där hela påsklovet och kommer hem på måndag nästa vecka. Ska ner med familjen och min bror ska ha med sig två kompisar. Men vi hörs lite senare nu ska jag dra ut i solen och läsa lite :) Fan va sköönt kan gå runt med magtröja och shorts! Älskar solen..

Igår berättade jag för mamma att jag ville ha en ring med en turkos ring på. Då gick hon iväg och hämtade en sak då kom hon tillbaka med den här skit snygga ringen som hon köpte när jag var liten. Man kan verkligen säga att allt de gamla kommer tillbaka. Så den här ska användas flitigt! :)

gårdagens fynd

Kunde ju inte visa dom nya byxorna igår eftersom cameran dog :/ men nu tänkte ag visa dom. Kanske inte så bra bil på dom men de får duga.
Mörkblåa chinos - HM

gårdagens outfit

Jeansjacka - Vero moda - Linne - HM - Jeans - JC

är lägg dags än eller ?

Blir så irriterad. Tog nyss kort på mina nya chinos som jag köpte idag. Sen när jag skulle ladda över dom till datan så tog kameran så nu måste jag ladda den först innan jag kan lägga in bilderna -.- Så ni får antingen bilderna lite senare eller imorn. Nu tror jag att jag ska ta och kolla på bb. Skulle ju kolla igår eftersom jag missade de som va i fredags men så somnade jag.. Och så missade jag de idag också så har 2 avsnitt att ta ikapp med. Men de ska jag nog fixa.
Pöss pöss

solen skiner

Tjo brääh!

Sitter just nu hemma hos dennis. Vi kollar på aik-ife. Det står 2-2..
Idag åkte jag till skärholmen med mamma och mormor för att fixa med naglar. Sen passade jag på att köpa ett par chinos. Grymt snygga, mörkblåa. Ska visa dom när jag kommer hem.
Nu ska jag äta upp min goda glass framför matchen. Vi hörs!

kramisar



kändes typ som sommar idag ?!

Ja jag vet dålig uppdatering..

Vaknade imorse att klockan ringde vid 9. Jag och frida skulle upp och kolla på vår första serie match.
När vi kom dit blev de lite strul orkar inte berätta men de slutade med att frida var tvungen att hoppa in och spela matchen trotts att hon inte tränat på hela veckan så hennes pappa var tvungen att komma med benskydd och fotbollskor till henne.
Matchen är inget att prata om så de skippar vi..

Efter matchen drog jag hem. Jag och mamma skulle åka och fixa mina naglar men så blev de inte så och jag pallade inte sitta hemma när de var så fint väder så jag smsade jonathan och frågade om han ville hänga med in til stan. Vi kollade i lite affärer käkade på donken (a) hehhe.. Sen skulle jag gå tilllindex eftersom jag sett ett grymt snyggt halsband men precis när vi ska gå tillbaka och kolla på de så börjar alla affärer stänga. Dom stängde tydligen vid sex.. Fy va argjag blev så jag kom hem tom hänt tyvärr. Eller köpte en glass på pressbyrån. Sen när jag kom till stuvsta var jag tvungen att gå hem. Eftersom bussen inte skulle komma förrän om 30 min så valde jag att gå hem och de gick rätt så snabbt och skönt i den varma vår solen.
Precis när jag kom hem fick jag  ett sms av johan, om vi skulle träffas. Så jag drog dit eftersom jag inte hade något annat för mig. Vi kollade lite film, snackade och han sjöng och spelade gitarr för mig. Han va så grymt bra på att spela! Blev verkligen imponerad.

Men nu ska jag sätta på bb som jag missade igår.

puss på er




Skjorta kavaj och röda byxor

Nämen tjenare!


Efter att frida kom blev de lite tjejsnack som vanlig (a) hihi älskar´t! Sen frågade min bror om inte vi kunde baka kladdkakemuffins. Så sjäövklart kunde vi göra de. Mycket skoj och gryyymt goda var dom också. Efter de kände vi för en liten promenad så vi tog med hunden. Eller liten och liten vi vare ute i en dryga timme, gick bara runt och snackade om allt möligt. Helt underbart och skönt väder också.

Nu sitter vi och har precis bestämt film. De blir en skräckis som de faktiskt va ett tag sist som jag såg. Får se om den e nå läskig, hoppas de!
Imorn ska vi på vår första serie match. Jag kan tyvärr inte spela eftersom jag inte riktigt e helt spelfärdig me mitt knä.. Känst ju riktigt trist men får heja på tjejerna från bänken. Men nu blev filmen precis klar så vi får höras antingen senare ikväll eller så hörs vi imorn. I såna fall.. Sov så gott gullisar! :)

tiden går så fort när man har kul..

Kom hem för typ en halvtimme sen. Lite trist de här var sista dagen på praon idag  så var tvungen att säga hejdå till alla gulliga människor och hundarna.. Trodde inte att jag skulle säga de här men komemr faktiskt sakna att vara där och mysa med vovvsingarna och dom super snälla männiksorna som jobbade där. Hmm.. aja nu sitter jag i soffa och väntar på lilla frida. Vet inte vad vi ska göra men vi har bestämt att den här helgen ska bli moa-frida time för vi har inte haft de på as länge och så åker ju jag till spanien på påsklovet så då kommer vi inte hinna träffas heller :/ Nu ska jag mysa med min hund :D puss puss vi hörs senare ikväll!



fjortonde april

Åh va sköönt med en lång dusch. Passade på att raka bena, tvättade håret, gjorde hårinpackning.. Massa sånt som man gör för att pyssla om sig själv. Nu ska jag smörja in mig med lite body lotion. Aja nog om de.. Träningen idag då gick faktiskt riktigt bara och var rolig. Hände inget speciellt men de gjorde inget eftersom de gick så bra ändå. Efter träningen hade jag planerat att jag skulle duscha så att när jag kom hem skulle jag bara krypa ner i sängen direkt och kolla bb, men icke san icke. Jag hade tydligen glömt lägga ner nya byxor så ick duscha hemma ist.. Men de positiva med de var ju att jag kunde fixa lite extra saker då och stå så länge jag ville. Nej nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Mamma köpte en bok till mig igår. Ska se om den e nått att ha, om de är nått boktips man kanske kan dela med här. Vi får väl se.
Sov så gott så hörs vi imorn! :)

This is me

Hej! Tyvärr så blir de inte så mycket inlägg under dagarna eftersom jag praoar. Kommer hem runt 4 och sen har jag oftast träning direkt efter så hinner knappt göra några inlägg men jag försöker så gott jag kan. Dagen dåra..
Imorse var jag i skolan på utvecklingssamtal med pappa. De gick braa :) Sen drog jag hem kolla lite tv och sen skulle jag dra till praon. Slutade runt 3 då drog jag hem och nu sittere jag här och gör ingenting. Eller nyss tog jag massa ego/roliga bilder med cameran men jag känner för tillfället at jag verkligen inte fastnar på bild :/ Aja nu måste jag ner och käka snabbt sen byta om inför träningen! whooop whooop..
Snygga bilder ?!

Skinnjackan

Har glömt att visa skinnjackan som jag köpte i fredags :)

Tjenare mannen

Hejsan! Har nyss käkat med la famila + dennis. De blev tacos som dennis och jag lagade. Vi var fett tunga jaoo! Nu sitter vi och kollar på 2 and a half men. Fast just nu äre reklam så vi lyssnar på olika klipp från sunes sommar. Hahha fan va jag garvar! Men måste vara lite social nu :) Vi hörs ikväll..
pusss

hej

hejhej
jag är tung.
tyngre än dig
tyngare än alla
prisa allah
länge leve mångfalden!
hejdå :) /denniS

Ligger i sängen nu. Kollade nyss klart på ...

img_6495 (MMS)

Ligger i sängen nu. Kollade nyss klart på ett avsnitt av Jersey shore och nu ska jag sova.  Sov så gott söta människor ! <3


Godkväll

Hej! Har ju tyvärr inte blivit mycke uppdatering iag heller. Drog ju till praon vid 3. Efter praon åkte jag hem till en kompis sen åkte jag direkt till min träning. Snackade lite med min sjukgymnast om mitt knä och som tur var så var de ingen fara att de gjorde ont eftersom ag bara är lite ovan i början och de är inget som kan gå av eftersom de är helt säkert. De sitter bara i min gärna att jag måste våga. På vägen hem träffade jag johan. Mycket trevligt faktiskt, vi satt mest och snackade om typ allt. Men sen ringde min mamma och sa att jag skulle gå av vid coop för jag kunde åka med henne hem eftersom hon hade varit och handlat. Så de gjorde jag mycket gärna. Hihi alltid skönt att slippa gå från bussen (a) När jag kom hem hjälpte jag till med maten och så skrev jag klart svenska frågorna. Har också hunnit läsa lite i boken som jag måste skriva en bokredovisining på eftersom jag var sjuk när vi hade den muntliga reovisningen. Nä men nu måste jag skynda mig upp för om 2 minuter börjar bb!!
pösss gullisar
Hiih här sitter jag med mn glass och kollar på bb :)

Måndagen avklarad

Dålig uppdatering idag, jag vet.. Kan bara skylla på att jag var för lat för att äns sätta på datan. Har varit helt död idag på praon efter helgens aktiviteter. Så när jag kom hem la jag mig i soffan och somna framför tv:n. Sen vare dags för träning men har tyvärr ont i mitt knä så fick vila.. Lite segt sådär men missade inte bollträningen för idag vare bara fys. Innan fortsatte vi teorin med en tjej som heter jenny som vi aldrig han prata klart med på bosön. Kändes riktigt skönt. Vi pratade om vad vi ville ha för förändring i laget m.m. I slutet av träningen hade vi avslappning. Vi låg och skulle koncentrera oss medans vi lyssnade på någon gubbe på ett band. Och de kan jag tala om för er att jag e sämst på. Jag, frida, ela och LB låg och garvade som fan.. HIhi kunde inte hjälpa de, allt han ssa lät ju så himla roligt (a) men men nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen för snart börjar bb.

massa trevligheter

Nu är jag äntlgen hemma igen. Väldigt trött efter alla helgens händelser. Massor med skratt med underbara människor. Orkar inte berätta allt men jag har skrattat så jag nästan kissat på mig (hhaha gjorde inte de men ett uttryck så ni ska fatta hur kul de va) när tränarna uppträdde för oss och mcket mer.. Är äntligen hemma nu helt slut och seg i kroppen. Har precis käkat middag och nu ska jag kolla på big brother som jag missade i fredags innan nästa big brother börjar. Tyvärr så har jag inga bildr från helgen för jag glömde kameran men tränarna tog kort så kanske kan sno nått av dom om dom lgger ut på hemsidan eller nått, vi får se.

hahahahaha

Tjooo! Sitter just nu på bosön och chillar galet med pauli. Vihade tränongen för en studn sen och nu har vi nyss käkat. Blev lite kyckling med ris och nån sås. Nu ska vi typ gå och sova e trööööttt. men vi hörs väl när jag kommer hem. Har tyvärr inte så mycket att skriva. Bara att de finns massa gryyyymt snygga killar här (a)



Pusselipussssssss

Bosön - Träningsläger

Ni får tyvärr vänta till på söndag eller måndag på att få en bild på skinnjackan. De blev för stressigt idag att fixa med bilden innan träningen och nu har jag precis packat klart  till imorn.
Träningen idag var riktigt kul. Efter träningen duscha vi fort sen drog vi upp och käka. Och Maria som fyllde år bjöd på tårta. Inte helt fel om jag får säga de själv (a)
Sen sa Boije att vi skulle köra tjugan. De går ut på att man ska försöka att inte få tjugan. Och om man får tjugan måste man försöka ge den till någon utan att den märker. De här ska vi köra hela helgen. Tävlingen slutar på söndag när slutsignalen går på matchen. Och den som har tjugan då får ett straff. Så de kommer inte gå att lita på någon just nu man måste va på sin vakt. Aja nu måste jag sova ska upp 7.30 imorn för jag ska vara på bosön 9.15 -.-
Godnatt och sov så gutt sötisar!

Vi åt ju mat med mormor. De var grymt gott...

img_2590 (MMS)

Vi åt ju mat med mormor. De var grymt gott! Åt två portioner snacka om att jag var hungrig (a)


today i am happy

Kom hem från stan för en dryga timme sen. Fick hem en skinnjacka, äntligen! E så tröttpå att använda min gröna jacka hela tiden. inte så at jaginte gillar den men jag vill variera lite. Va också nyss hemma hos morfar och lånade en camera eftersom mitt batteri e trasigt så måwste jag ta bilder med min mobil och de är lite jobbigt. Men nu har jag en bra camera så ni ska få en bild på skinnjackan om en liten stund. Ikväll ska ju jag till Bosön. Ska bli grymt kul men har dock fortfarande ont i knät sen igår :/ Så får ta de lite lugnt. Ska ju va på Bosön hela helgen, fast vi ska bara sova över där från lördagg till söndag så jag kommer hem ikväll. Men de kanske ändå inte blir så mycket bloggande den här helgen men de får ni ta så får juag ta igen de nästa vecka. Det lovar  jag!



hahha fin bild.. nej men blir glad av den här bilden!

Hihi lite suddig bild :/ men de är i alla ...

img_2914 (MMS)

Hihi lite suddig bild :/ men de är i alla fall lilla jag och busan.  Mamma väckte mig tjugo i nio och frågade om jag ville följa med in till stan. Såklart jag ville följa med så jag fick skynda mig att byta om eftersom tåget gick tjugo över och vi skulle åka hemifrån fem över. Men jag han , jag stressade som en blådåre. Han inte äta frukost men fick köpa en macka och en Ramlösa. Nu sitter jag och väntar på mamma som e och fixar en sak. Sen ska vi dra till mormor, hon ska bjuda oss på lunch mums. Sen blire kanske lite shopping.. Men bara kanske eftersom jag måste spara lite till min efterlängtade skinnjacka. Men nån tröja eller nått kanske de blir. Vi hörs när jag kommer hem.  Pusssss


The day of tomorrow

Åh så grymt skönt.. e ledig imorn. Mamma sa att jag skulle be om ledigt på praon imorn för att jag ska till bosön imorn. Sen när jag kom hem och kollade så skulle inte vi vara där förrän klockan 18.30. Men mart som jag e så sa jag inget så ledig imorn. Tjockt sköööönt! Ska antingen med mamma till stan eller sovaaa är så grymt trött nu förtiden. Men men vi får väl se. Nu ska jag kolla lite tv :)

Hey banana, what you doing? Just hanging..



Varm Choklad

Kom hem från träningen för en stund sen. Nu har jag precis ätit upp mina nudlar och druckit en varm kopp choklad. Sitter också och kollar  på Bb. Träningen gick bra idag men kände verkligen att min kondition suger. Har ju inte tränat den så ycket eftersom jag mest har fokuserat på mitt knä men nu måste jag verkligen börja jobba på den. Nä nu måste jag skynda mig och plocka undan medans de fortfarande e paus.

pusselipuss

Dagen idag dåra...

Idag har jag känt mig seg hela kroppen. Vet inte varför men men konstigt.. Har varit ute med alla hundar och busat sen har jag fått städa lite :/ HIhi fick bada en tillhund idag. Dom e sååå söta. Kom runt halv fem. Då vara bara att dra direkt ut med min lilla buse. Faktiskt riktigt mysigt, han e så duktig. Går så himla fint. Nu ska jag äta lite mat sen äre bara byta om för träning. Woho boll träning :D som jag har längtat asså!
Måste bara säga.. Fan va de blåser idag! Seriöst jag blåser nästan iväg när jag går (a) Och håret flyger åt alla håll sen när man kommer in igen ser man ut som ett troll, för att håret blir så ruffsigt. Hahha i alla fall mitt. Aja nu måste jag äta. VI höres senareeeeeeeeeee :)



6 april

Hej idag hade inte blivit så mycket bloggande.. nej jag vet super dåligt utav mig. Men efter praon stressade jag hem för att lilla william skulle komma. Vi chillade kollade på film. Han gick nyss och nu ligger jag i sängen och väntar på at BB ska börja. Idag var den roligaste prao dagen. Okej kanske inte rolig men de är roligare än att bara sitta och inte göra nånting. Jag fick bada en hund, super söt liten yorkshireterrier. Stackarn gillade inte att bli blöt och så han stod och gnydde.. Sen fick jag städa och torka lite golv. Fick också måla lite. Jag e ju en riktig mästare på att måla ska jag säga er. Men men nu ska jag byta om till mjukisar.
Pusss

Outfit idag!  Musse Pig tröja - vet ej Sva...

img_6735 (MMS)

Outfit idag!  Musse Pig tröja - vet ej Svarta jeans - jc Klocka - ur o penn Converse - Nilson  Sitter just nu i fåtöljen på hunddagiset. För en stund sen var vi ute på en lång promenad, riktigt skönt. Vi ska snart  städa lite men vi hörs när jag kommer hem :)


Give me massage

Skulle behöva en fet massage nu! Har så ont i hela kroppen efter all träning. Imorn får jag äntligen vila men sen på torsdag och i helgen äre dags för träning igen. Visst de är grymt kul men de sliter som fan på krafterna. Man blir bara trött och grinig och orkar absolut ingenting :/ Imorn ska jag dra till praon sen hem och byta om och vidare till vännen min. Vi ska väl bara chilla och kolla nån rulle tror jag väl. Aja undra om man ska försöka sova nu eller snart kanske.
Sov så gottt :)





Hihi de här är en liten bild på mig och hu...

img_6160 (MMS)

Hihi de här är en liten bild på mig och hunden emil. De är min favorit hund den är så sjukt söt.    Förlåt att jag inte uppdaterat så mycket idag men sp här kan de bli ibland. Stressade efter praon till sjukgymnasten för att träna sen skyndade jag mig hem för jag skulle ju träffa en kompis men så blev de inte. Så jag la mig i ett varmt bad istället och bara mös med lite skön musik i bakgrunden. Nu sitter jag i soffan med morgonrocken och kollar på " 99 saker man ska göra innan man dör" med Erik o mackan. snart börjar BB! :D


Godmorgon Sunshines

Va nyss ute med hunden och nu ka jag försöka få lite mat i min lilla mage. Sen ska jag springa till bussen.
Men just nu dunkar jag musiiiiiiiiiiiiik! :D
Hörs när jag kommer hem pussss!
Fan va skönt solen skiner idag! PÅ MED BRILLORNA!


The ovster här

Lång dag, e helt slut må jag säga. Va typ helt död på träningen men var de var ju bara att köra på. När jag kom hem så kollade jag klart på slutet på aik-dif (fotboll) den slutade 0-0. Sen hoppade jag in i duschen sedan blev de dags för middag då kokade jag lite spaghetti, funkar alltid. Morgon dagen då, börjar 11 slutar 15 ganska så nice. Efter praon drar jag direkt till träningen i segeltorp. Sen ska jag hem och om jag inte e helt död ska jag kanske hem till min lilla vän. Nu ligger jag i sängen kollade nyss klart på BB (Big Brother) så nu kollar jag på lite Navy CIS. Helt okej program får duga för nu.

Juste glömde jag fick mina nya fotbollsskor idag! Grymmt sköna :D

my day

Äntligen hemma efter en si sådär tråkig dag. Har typ inte hänt nått på praon. Var ute med hundarna lite sen fick jag städa lite. Annars satt jag bara i soffan och mös med alla hundar. Väldigt tråkigt om jag får säga de själv.. Har också tagit ledigt på fredag eftersom jag ska till Bosön på träningsläger med fotbollen. Det ska bli grymt kul, ska vara där hela helgen. Aja nu ligger jag i soffan och kollar på mitt älskade disney channel :) Ikväll äre dags för träning ska bli riktigt skönt må jag säga.

Kramisar



Sitter just nu på praon. Har hunnit vara u...

img_0705 (MMS)

Sitter just nu på praon. Har hunnit vara ute med hundarna och nu har jag precis ätit upp min goda bagett som jag gjorde imorse mums.. Vet inte vad som händer nu men slutar vid tre sp vi hörs då:) Kramis


I wonder..

Har funderat på en sak. Jag gillar att ha söta pyjamaser när jag ska sova de gör allt mycket roligare. Gillar inte att gå och lägga mig i en gammal rutten t-shirt. Vill ha ett par söta shorts och gulligt linne med någonn söt figur på.
Så de ska jag nog ta och inför skaffa vid nästa shopping runda :) Nån som har bra tips på vart man kan finna såna söta pyjamaser ? :)
Har krypt ner i sängen med datorn i knät och ska snart sova. Imorn äre dags för första dagen med prao vi får väl se hur de går. Hihi busigt, börjar faktiskt bli lite nervös nu.. Aja de kommer säkert gå galant. Puss på er!

A little time for myself

Vid fem drog jag ut och sprang med lilla vovvsingen. Riktigt skönt trotts att de typ spö regnade. Blev helt dygnsur men de var lätt värt de för hemma väntade bastun som min lilla mammi hade satt på. Så när jag kom hem vare bara att kasta av sig kläderna hoppa in i duschen och sen lägga sig inne i bastun. Bastade typ i en halvtimme, sen rakade jag benen. Efter de smörjde jag in hela kroppen med bodylotion, tog ansiktsmask och målade mina tånaglar :) hihi dom blev rosa tyckte de var lite gulligt. Nu ligger jag i soffan med morgonrocken på och väntar på att "Stockholm Båstad" ska börja.

Hugs and kisses



OLD PICTURE!



Du är obeskrivlig

Vad skulle jag göra utan dig? Utan dig skulle jag inte vara samma person som jag e idag.. Du är mitt allt min andra halva. Minns första gången vi träffades, de klickade verkligen direkt som om de alltid varit vi. Kände verkligen att jag kunde prata med dig till och med brätta min allra djupaste hemlighetr och veta att dom kommer stanna mellan oss. Du är verkligen de bästa som har hänt mig. Har aldrig haft en sån vän som du! E verkligen såå glad att just du e den speciella vännen. Känns som om jag känt dig hela mitt liv, men vi har bara känt varandra i 3-4 år. Under dessa år har vi lyckats samla ihop oförglömliga minnen! Spanien, turkiet, fotbollen, krysssningen, hahh gud börjar nästan garva bara jag tänker på alla underbara minnen med dig. 
Älskar dej mer än allt på denns jord min underbara själsfrände o syster!

FRIDA MARIE TOBORG, DU KOMMER ALLTID HA EN PLATS I MITT HJÄRTA! <3












Ny dag o nya möjligheter

Vaknade nyss, gick upp och gjorde en ansiktsmask kände att de behövdes. Så skönt och så fräscht. Nu sitter jag och äter lite frukost.
Vad händer idag då? Idag skulle jag egentligen träffat en kompis men han blev sjuk så tyvärr :( Så jag och mamma ska nog åka och kolla vart mitt hunddagis ligger som jag ska praoa på i två veckor fram över. Det ska bli skönt att slippa skolan och efter praon äre påsklov då drar jag och familjen till spanien. Guuud va skönt med värme!





Hihi, lekte lite med cameran nyss (a) så detta bjuder jag på :)


A long day has come to it´s end

Oj oj de här har varit en låååång dag kan jag säga er. Ni anar inte hur nervös jag var inför att dömma men de visades sig att jag faktiskt har en riktigt talang som domare ;) eller inte?! hahha aja..
Va sjukt trött när jag kom hem gick upp och la mig i sängen för att vila lite men självklart lyckades jag somna till (a) aja pappa kom upp efter en stund och väckte mig och sa at maten var klar. Fast innan så hoppade jag in i en varm dusch var så himla frussen. Middagen ar grymt god kött och klyft potatis fast va inte så hungrig, trotts att jag bara hade ätit två mackor och en hamburgare på hela dagen. Eter middagen kollade jag på en en film mammi och pappi. Den var riktigt bra en typisk tonårs film, precis som jag gillar!
Ska nog krypa ner i sängen nu och skajpa lite med Hage och Martin :D
Vi hörs imorn sov så gott underbara männsikor! :)




Bjuder på en gammal bild från i julas :)

frukost

FRukost står högst upp på listan nu. Sitter och äter lite mackor med en drägglande hund bredvid mig.
Idag är ju dagen då jag ska dömma. De är lite nervöst men de kommer säkert gå bra! Den e slut typ vid sju så vet inte vad som händer ikväll. Kommer säkert vara grymt trött efter en lång dag. Men men vi får väl se. Antingen så får ni inlägg när jag kommer hem eller så kanske jag mobilbloggar lite :) Ni får hålla utkik. Men nu måste jag äta upp frukst och byta om de är samling 12 på segeltorps ip.

Ha e bra dag! puss


Gamla bilder


Vinst

Kom hem för några timmar sen. Matchen var väldigt jämn och mycket spännande. Men aik tog hem vinsten till slut på straffar. Dom slog 12 straffar innan de avgjordes :o Gissa om jag var nervös då! Hahha och ingen av våra datorer ville funka så fick stå och snacka i telefon samtidigt med mamma under straffarna. Nu ligger jag i sängen och kollar på riktigt skön rulle. Hihi har ätit lite för mycket godis så mår lite illa (a) oupsi..
Nog om de nu ska jag kolla klart på filmen om jag inte somnar för e gryyymt trött! Men vi hörs imorn och ni får önska mig lycka till eftersom imorn dömmer jag min första match i mälarvikscupen :) Nu är paus så ska passa på att tvätta bort sminket.

Natti natti


Coconut Tree - Mohombi



Linnea visade den här låten för mig idag. Den är faktiskt riktigt bra och den fastnar verkligen. Speciellt när dom säger "under the coconut tree" de var de linnea gick runt och sjöng hela dagen. Hahha aja vi får se vad ni tycker, njut av låten nu!


Tjenare mannen, the ovster here

Kom hem från skolan för ett litet tag sen. Min sista lektion var ju so:n där jag hade provet. Det gick faktiskt oväntat bra, är riktigt nöjd. Nu ska jag ska ta en sväng ute i regnet med hunden sen chill framför tv:n. Sen ikväll kanske jag ska till ritorp min kompis spelar i aiks bj och dom spelar kvartsfinal. Inte nått man vill missa direkt. Men vi får se måste i såna fall ta tåget dit. Men vi hörs sen nu ska jag ut i regnet.

Pussss



Bjuder på en ful bild från skolan. Jag sit...

img_1126 (MMS)

Bjuder på en ful bild från skolan. Jag sitter just nu och pluggar lite extra till provet till i eftermiddag. Har 2 timmars håltimme så varför inte bara passa på. Aja tänkte bara uppdatera lite men vi hörs när jag kommer hem!  Puss


RSS 2.0