Jag hjärta duschen

Tog precis en låååång och varm dusch. Hur skönt som helst kände verkligen att de behövdes. Gjorde ansiktsmask, noppade ögonbrynen och smörjde in kroppen med bodylotion.
Jag känner mig mycket  bättre idag och imorn blire skola. Kan inte missa slöjdlektionen eftersom de e så mycket man ska göra så har jag inte råd att missa en ända lektion. Sen e ju de stora so provet imorn och jag hoppas att de kommer gå bra. Känns som om jag har pluggat så mycket de bara går så vi får hålla tummarna på att jag inte får hjärnsläpp eller nått.
Hihi hade lite tråkigt idag så bakade faktiskt lite chokladbollar. Dom blev riktigt goda ska nog gå och ta och njuta av en nu. Ni får ha de så bra kanske hinner lägga in ett till inlägg innan jag går och lägger mig. Annars hörs vi imorn.

Kisses


Härligt väder

img_7688 (MMS)

Bjuder på en liten bild på lilla mig. Va ute med hunden i typ en timme. De var super skönt att komma ut och gå ute i de fina vädret och andas frisk luft. Nu ligger jag i soffan och kollar på en film på Canal +. Efter den blire nog lite plugg.


Godmorgon gullungar! 

img_3189 (MMS)

Godmorgon gullungar!  Pappa ringde och väckte mig för en liten stund sen. Bra, för jag måste nämligen komma upp och röra på mig lite. Har ju legat sjuk hela veckan och har tyvärr fortfarande lite feber så vilar en extra dag i hopp om att bli bättre. Nu ska jag bara äta lite frukost sen ut på en promenad med lilla vovvsingen vid namn Springer! Min lilla bebis :)


Ser väldigt trött hur på den här bilden så...

img_7081 (MMS)

Ser väldigt trött hur på den här bilden så de beskriver väl bra hur jag e nu. Trött i både kroppen och järnan och trött på att vara sjuk! Blir tyvärr hemma imorn också pga lite feber nu på kvällen.. Men jag ska banne mig bli frisk innan helgen vägrar vara sjuk på en helg. Men men nu ska jag sova så jag kan bli frisk nån gång. Godnatt o sov så gott! Vi hörs imorn :)


OnePiece

Skulle verkligen inte banga på att köpa en onepiece om dom inte skulle varit så himla dyra. Dom ser så grymt sköna ut att bara gå runt i hemma och bara mysa. Kanske nått man kan tänka sig att inför skaffa. De roliga e att de finns så många olika sorter, olika färger, olika mönster man vet ju inte vilken man vill ha eftersom alla e så specialla på sitt egna lilla sätt.
Den här fastnade jag mest för!

Maaaaat

Åt nyss en grymt god middag. Grillade fläskkotletter o klyft potatis med lite beasås och min favorit, tomater med mozarella och rödlök toppat med lite balsamico. Nu är jag så mätt man kan bli.
Blev precis klar med pluggandet innan maten, hade suttit och pluggat i typ 3 timmar! Fast jag lärde mig mycket så nu kan jag de mesta. Nu ligger jag i soffan och kollar på kvalet till elitserien, Växjö-Modo. Jag vill att Växjö ska gå upp, fast just nu står de 1 till modo..

HIhi sitter och håller tummarna för att jag ska vinna ringen! Tyckte den var så himla söt så vill verkligen vinna den. Men ni får hålla tummarna för mig att jag vinner den.


Plugg på allra högsta grad

img_9673 (MMS)

Sitter just nu och pluggar so för fulla muggar. Kan faktiskt mer än vad jag trodde och de är en lättnad kan jag säga er med tanke på hur mycket vi ska kunna. Nä ska dyka ner i boken igen ville bara att ni skulle veta att jag e vid liv.  Puss


Har tyvärr inte mina efterlängtade twister...

img_0089 (MMS)

Har tyvärr inte mina efterlängtade twister hemma så får duga med en vanlig vaniljstrut med kolasås i! :)


Sjukling

E tyvärr fortfarande sjuk. Eftersom jag hade feber igår fick jag inte gå till skolan idag eftersom man måste vara feber fri en dag innan.. Trist och tyvärr har jag fortfarande lite feber idag också.

Jag vaknade runt halv 12 idag, med huvudvärk -.- Jag käkade lite frukost sen la jag mig i soffan och kollade på Beck. Den var riktigt bra gillar Wallander o Beck kriminalserier. Ska snart ta tag i so:n och plugga eftersom provet är på fredag.

En liten fråga, vad vill ni att jag ska skriva om i bloggen? Kom med lite tips skulle vara superbra!

Tack på förhand gullungar.








Veckans Snygging





Smycken - Items By Johanna

Va nyss inne på Items y Johanna, hittade grymt snygga smycken! Jag älskar smycken nu förtiden. Förut var de ända smyckena jag använde örhängen och ibland halsband. Nu går jag jämt runt med armband, ringar mm.. Det kan verkligen piffa upp en hel outfit.


Tävling

Jag är med i en tävling om att vinna en grymt snygg ring!

Klicka här för att komma till henns blogg!

Tänkte bjussa på en liten bild på sjukling...

img_3977 (MMS)

Tänkte bjussa på en liten bild på sjuklingen :) mitt ansikte blev lite svart men aja de är inget att se för tillfället.


Inte mera snö

Ligger i soffan och tittar ut genom fönstret.. Varför snöar de för? Solen ska ju skina och snön ska ju smällta, de ska ju bli vååår! Vill inte ha mer äcklig kall och blöt snö.


Tyvärr så är jag fortfarande sjuk så jag missar matchen idag.. Jag som så gärna ville gå fast de är ju kanske inte världens roligaste vänder ute just nu att gå på fotboll på. Men men idag ska jag bara ligga hemma och vila upp mig. Om jag orkar ska jag gå upp och plugga lite so. Eller rättare sagt jag måste gå upp och plugga so har största provet på fredag. Usch jag hatar prov.. Skönt att de snart är prao så man slipper skolan och sen äre dags för påsklov, då drar jag till spanien, awsome!



Hittade en gammal bild på mig och frida som fridas mamma har tagit på oss.

Jofama By Kenza - Skinnjacka

Jag har hållt på att leta skinnjacka jättelänge och den ända jag verkligen har fastnat  för e skinnjackan från Jofama By Kenza. Den är så grymt snygg och tyvärr så kostar den ju därefter också.. Jag ska försöka spara ihop pengar till en sån! Den går på: 2195 kr




Ett måste i sommar

                     


Med den här bilden säger jag godnatt och  ...

img_1466 (MMS)

Med den här bilden säger jag godnatt och  sovgott ! <3


Blev helt plötsligt sugen på en Twister


Musik of the day











Sjukling

Vaknade vid 4 inatt och gick upp och tog tempen. Jag hade feber då så tog en ipren och gick och a mig igen. När jag vaknade imorse hade jag fortfarande ont i huvudet så tog tempen igen och hade fortfarande feber.. Så idag fick jag vara hemma från skolan. Har legat och sovit typ hela dagen, nu ligger jag i soffan och kollar på lite disney channel. Men nu måste jag gå och ringa min tränare.. eftersom jag tyvärr inte kan träna idag :( Men vi får hålla tummarna tt jag e frisk till imorn. Nu ska jag kolla lite mer tv.

Pusssis



Pösssssss!

img_1354 (MMS)

Pösssssss!


Goodnight sweethearts

Skrev precis klart min svenska berättelse. Skrev klart den förra veckan sp nu skulle jag ren skriva den på datorn så jag kunde skicka den till min lärare sen. Självklart så var jag inte nöjd med vad jag hade skrivit så jag bestämde mig för att skriva om typ hela berättelsen. Har suttit i dryga 2 timmar och hållt på med den, är helt nu. Aja blev i alla fall riktigt nöjd med den, kanske ett mvg?! Eller inte.. Hahha nej men jag får se. Nu ska jag nog kolla klart facebook lite sen ska jag gå upp och lägga mig bland mina ny tvättade sängkläder. Imorn börjar jag 9.20 så har lite sovmorgon i alla fall det är alltid nått. Me vi hörs sov så gott!

Natti natti



Saknar Gotland! Amerikanrna som bodde ovanför oss var så underbara. Bortsett från att det var då jag skadade mig så saknar jag det.


Kom hem för en liten stund sen. Tyvärr så ...

img_6999 (MMS)

Kom hem för en liten stund sen. Tyvärr så blev de ingen vinst idag heller men är ändå grymt stolt över AIK. Dom har jobbat på grymt bra hela säsongen men tyvärr så räckte de inte till final. Vi tar nya tag till nästa säsong så kör vi sten hårt. Aja nu ska jag snart käka lite sen plugga, så ser resten av min kväll ut. Imorn äre skola och bara en vecka kvar tills praon börjar. Längtar !!


Kvällen igår var jättemys. Vi drog ner och...

img_4958 (MMS)

Kvällen igår var jättemys. Vi drog ner och köpte hem lite kebab. Vi satt och prata i nån timme. När man är med dom kan man typ sitta i flera timmar och bara snacka om allt, livet liksom. Ni är så underbara brudar! Sen var se dags för skräckfilm, frida somnade såklart först sen slumra jag till lite. När jag vaknade låg Frida och Jennie och sov som två stockar men Lisa var däremot vaken vela filmen och de tyckte hon var starkt gjort. Innan skräckfilmen kollade vi på nån annan konstig film som hette chloe. Lite konstigt men ändå helt okej. Nu sitter jag i bilen på väg till globen. Ska se aik-färjestad och AIK måste vinna annars åker dom ut. Så får hålla tummarna!! Vi hörs efter matchen sötnosar <3


Följde med min mamma till Skärholmen för h...

img_1447 (MMS)

Följde med min mamma till Skärholmen för hon skulle fixa sina naglar. Och underbar som hon e lät hon mig fixa mina också :D


Godmorgon Sunshines!

Vaknade för en liten stund sen. Började morgonen med att göra en liten ansiktspeeling. Jätteskönt, huden blir typ lika len som en babyrumpa, haha. Åt nyss lite frukost blev macka och ett glas juice. Nu sitter jag i soffan och kollar på Hich School Musical 3. Hihhi den går på tv, och den är faktiskt bra :) Som jag berättade igår så ska jag ju hem till Lisa sen och de ska bli grymt kul. Längtar grymt mycket.

Puss




Ligger just nu i soffan har käkat världens...

img_1434 (MMS)

Ligger just nu i soffan har käkat världens tjockaste middag, pizza!   Känner mig lite hängig så idag blir jag vara hemma. Men imorn däremot ska jag träffa min älsklingar Jennie, Lisa o Frida. Vi ska äta gott kolla film och bara Chilla med massa tjejsnack och godis. Det är där min kväll/natt kommer spenderas! :)


Blev så himla sugen på lite glass. Så fick...

img_1440 (MMS)

Blev så himla sugen på lite glass. Så fick bli vaniljglass med maränger och choklad piller över :)


Hej gullisar!

Kom nyss hem från skolan. Dagen har varit väldigt seg. Har gått runt och varit väldigt trött men jag har ändå klarat av dagen ganska braa. Idag på gympan hade vi simmning. Det var helt okej vi skulle livrädda varandra och det gick faktiskt riktigt bra. Efter de så gick vi in i ångbastun. Det var så grymt skönt att bara sitta där inne och ha lite tjejsnack. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men de jag vet är att jag e grymt trött och har ont i huvudet efter simmningen så nu ska jag nog lägga mig i soffan framför tv:n och vila lite.




Right now

Hej gullungar! Har deisgn och media nu men jag passar på att blogga lite så länge, lite busgigt.. hihi. Idag har jag träning sen lagfoto, så jag missar matchen idag. Bläää för de, jag som verkligen hade sett fram emot de. Nej nu ska jag jobba lite tror jag. Vi hörs senare ikväll :D

Pöss


Bad

Ingen bloggning idag. Hade inte riktigt tid har pluggat hela dagen.. Men ni får bättre uppdatering imorn :) sovgott! <3


Outfit idag ! Vit blus - HM Svarta jeans -...

img_1422 (MMS)

Outfit idag ! Vit blus - HM Svarta jeans - JC Grön jacka - Vero Moda Ringar - JC & Gina Tricot Armband - OXXO


Aik alltid i mitt <3

Kom hem från träningen för en dryga timme sen. Tränar ju direkt efter skolan på tisdagar och det är vääääldigt segt. Under dom sista övningarna skakade mina ben som bara den. När jag skulle gå till bussen kändes mina ben som spaghetter jag orkade knappt gå :/ Men nu ligger jag här i soffan har precis duschat, mycket skönt. Idag ska jag plugga lite och sen ikväll börjar första semifinalen aik-färjestad. Så nu måste jag gå upp och sätta på guldnagellacket igen eftersom det gav tur genom hela kvarten. Så jag tror faktiskt på att det funkar. Hahh pappa har tjatat på mig hela tiden att jag måste måla på de guldiga igen. Ska väl gå upp och göra de nu, matchen börjar ju om en timme. Sen äre bara tagga som gäller inför matchen! Vi hörs sen lite senare. 



Pösss


Ps. sitter och kollar  i HM katalogen, gaah ja dör de finns så många sööta blusar och linnen! Måste bara ha!

            


Vet inte vad den här efterrätten heter men...

img_1382 (MMS)

Vet inte vad den här efterrätten heter men vi kallar den för moas special så länge :) Först tar du och skär frukt. Spelar ingen roll vilken man använder man väljer själv. Jag använde, jordgubbar, kiwi, äpplen och apelsin. Sen river man vit blockchoklad över. Sen in i ugnen på 210 grader så ska man ha den inne tills den vita chokladen blir lite ljusbrun. Sen som tillbehör brukar jag ha gräddglass och sen river jag lite mer choklad som man kan lägga på efter, eftersom att chokladen smällter. Rekomenderar verkligen de här, en trevlig och mysig efterätt som passar till de mesta.


Bruno Mars - Dagens låt


Sitter just nu och fikar med lilla pappi. ...

img_2710 (MMS)

Sitter just nu och fikar med lilla pappi. Super mys!


Nu är jag på väg hem från sjukhuset. Dokto...

img_7545 (MMS)

Nu är jag på väg hem från sjukhuset. Doktorn sa att min knä såg grymt bra ut och att kan börja köra nu. Fast ska ta en månad där jag kär hårdträning innan jag börjar spela match. Aja nu ska jag hem sen blire skolan.. Usch orkar inte fast har ändå bara 2 lektioner kvar när jag kommer tillbaka :) ikväll Äre träning med fotbollen och de ska bli najs, jag gillar verkligen att träna som ni kanske har märkt. Eller de kan vara jobbigt men efter de är gjort är de så grymt skönt!


Jag vill börja denna morgon med att gratta...

img_2217 (MMS)

Jag vill börja denna morgon med att gratta min underbara pappa på hans födelsedag. Hoppas du får en Mega bra dag! Älskar dig <3


Vår känsla

Gokväll gullungar! Kollade nyss klart på årets sista solsidan, tråkigt att de slutar nu solsidan e ju grymt bra! Men men idag har jag och mamma varit i farsta och köpt present till min pappa som fyller år imorn. När vi gick inne på intersport så fick jag för mig att jag skulle ut och springa när jag kom hem och då passade jag på att köpa ett par löparbrallor eftersom jag inte ägde några. Så när jag kom hem tog jag med hunden på en 5 km lång runda, gud de var verkligen superskönt! Idag firade vi pappa så de fick bli en riktig stor middag idag med både förrätt, varmrätt och efterrätt. Ska vi sa efterrätten sen för de är en av mina absoluta favoriter, tänkte och visa hur man gör den. Så ni får se fram emot de. Om en stund börjar BB och jag funderar på att gå upp och kollar på de.
Måste bara säga gud vilken underbar helg de har varit med skinande sol, man blir så himla glad av solen.

Pusss



Bild från i somras från Turkiet när jag och frida åker Parashoot.

Hos Frida

Kom hem till frida för en liten stund sen. Har redan hunnit få värsta skratt attacken. Älskar min brutta asså! Om en liten stund kommer gästerna. Nu sitter vi inne på facebook och kollar runt lite. Tyvärr så hinner jag inte skriva mer nu men ni får böja er så länge med de här lilla inlägget.

Puss


kul dag

Hej idag kommer de ett väldigt sent inlägg för att jag  har inte orkat skriva under dagen. Dels för att jag verkligen inte hade nått att skriva om för ingen ting speciellt har hänt idag.. När jag kom hem efter skolan tog jag en kopp varm choklad och la mig i soffan och somnade. Jätteskönt men ändå tråkigt för jag ville göra nått men ingen e typ hemma så de fick bli e tråkig hemma kväll med tv tittande och lite godis. Imorn ska jag i alla fall hem till frida. Saknar henne grymt mycke har inte träffat henne sen vi var på kryssning typ! tänk vad tiden går fort. Vi ska i alla fall fira hennes mamma som fyllde år i tisdags. Massa av deras kompisar ska komma över.  Aja de ska i alla fall bli grymt kul.. ska sova där också så imorn blire nog inget bloggande, om jag inte hinner göra nått fort inlägg där. Nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på en bra rulle.

Puss o kram! godnatt på er


Fixing things

Flåt just nu ser min blogg väldigt galen och fuuul ut! Men håller på att fixa lite saker och de kan ta en stund så ni får stå ut.


Sitter just nu på tåget på väg till Solna ...

img_3708 (MMS)

Sitter just nu på tåget på väg till Solna där min far ska möta upp mig. Jag ska nämligen till sjukhuset och göra mitt styrketest idag. E riktigt taggad på de här ska göra mitt allra bästa och köra stenhårt. De är liksom de här jag har tränat in för alla veckor. Jag får resultaten på måndag. Åh han inte äta nå lunch idag i skolan så är jättehungrig får hoppas på att jag kan stanna nånstans och käka med pappa. Men vi hörs lite senare.


Kom hem för en liten stund sen. Matchen sl...

img_2781 (MMS)

Kom hem för en liten stund sen. Matchen slutade 3-3 men vi kunde lika gärna ha vunnit hade så mycket chanser.. Aja nu står mäster kocken och lagar mackaroner i alla fall. Får duga för kvällen är så himla hungrig så skulle kunna äta vad som helst känns de som. Sen ska jag hoppa in i duschen, måste tvätta håret. Men sovgott så hörs vi imorn.


Hej sötnosar

Solen skiner idag med och jag e lika glad som igår.  Skolan gick bra idag drog ner till donken och käkade lite lunch, super gott! Köpte lite tuggummi som verkligen behövdes. Slutade klockan 3, när jag kom hem så ringde linnea och berättade värsta historien höll på att garva ihjäl. Kan tyvärr inte ta upp de här.. Ska käka lite nu sen ka jag dra ner till Jennie för ska åka och kolla på vår match, vi möter sköndal. Håll tummarna nu!

Pusss pusss


Seger

Gal1 skööönt med seger! 4 raka segrar mot hv, innebär semifinal för gnaget nu. Jag e så full av glädje just nu vill bara skrika! hihi, fast de kan jag ju inte göra.. Nu ska jag gå upp och ta en varm dusch sen ska jag hoppa ner i sängen.

Godnatt och sovgott alla gullungar!


                      


Shopping från Spanien














Me

img_1277 (MMS)

Gillar den här bilden på nått sätt. Den e tagen idag efter skolan av Jonathan Classon min underbaraste bästavän!


Tjenare mannen!

Tjenare! Hur äre? Med mig äre grymt bra. Blir så glad när solen skiner och får sån vårkänsla i hela kroppen! Bara älskar solen, allt e bra med den .. den gör en glad, den gör så att man blir brun och den sprider värme. Idag har jag glidit runt med mina coola brillor som jag köpte i Spanien. Kände mig som en riktig heting med dom. Nu sitter jag och lyssnar på massa låtar från melodifestvalen. Om man tänker efter så fanns de grymt många låtar som va riktigt bra. Har massa favoriter.. Dagen då den har rullt på ganska fort, på biologin har vi sexualkunskap och vi hade tävling om vem som snabbast kunde sätta på en kondom ett glasrör. HAhha höll på att garva ihjäl mig! Ikväll blire hockey aik-hv, om aik vinner idag så går dom vidare till semi. Skulle sitta riktigt fint att vinna och få 4-0 i matcher och speciellt på hemma plan.


Hård träning

Hej idag blire ett litet sent inlägg. Blir så när man har ganska fullt upp.. slutade halv 4 var inte hemma förrän 4. När jag kom hem så pluggade jag lite, sen han jag käka och lite och sen vare dags för träning. Va helt slut efter först en sten hård gympa träning med crossfit man ska springa runt och göra massa armhävningar och situps osv.. Sen på styrke träningen med fotbollen körde min tränare sten hårt med mig, mina ben och armar skakade som bara den. Nu har jag precis kommit ut ur duchen. Jag går runt som en himla zombie för att jag är så trött i bena och hela kroppen. Ska nog gå och lägga mig nu grymt trött. Men vi hörs imorn och jag ska försöka bli bättre på att uppdatera.



Pusss o kjam



Godmorgon!

Jag vaknade för en liten stund sen att min mamma kom in springande in i mitt rum.. Hahha aja så då vaknade jag i alla fall kanske var bäst de annars sover jag väl bara bort hela dagen. Idag skulle jag egentligen ha åkt ner och kollat på innebandy. De är mitt lag som spelar men eftersom jag vaknade så sent så han jag tyvärr inte de :( Nu sitter jag i köket och funderar på vad jag ska göra idag, blir nog bara chill hemma framför en bra rulle eller nått. Låter ganska skönt enligt mig så de får duga. Nä nu ska jag kasta mig i soffan och sätta på disney channel, haha de är bara föööör bra! Ska också lägga in bilderna från Spanien sen. Ni får väl kolla in lite senare om jag har lagt in bilderna då. Njut av en mysig söndag nu för imorn äre måndag och de betyder skola...

pussss


Hej gullungar! Jag kom hem för en liten st...

img_5755 (MMS)

Hej gullungar! Jag kom hem för en liten stund sen har hunnit käka , packa upp och myst med min hund som jag har saknat otroligt mycket. Nu sitter jag bänkad framför tvn. De är ju melodifestivalen, inte för att jag har följt dom andra gångerna men finalen e alltid rolig att se. Så nu ska jag hämta lite chips o mysa. Antingen imorn eller på måndag så lägger jag upp bilderna från Spanien. Ni får ha en trevlig kväll så höra vi imorn eller senare.  Puss


Nu ska jag få lite mat i magen

Sitter just nu i soffan och kollar på lite skidskytte. Väntar på att maten ska bli klar, de blir lite spaghetti o fläsk. Idag har vi varit på china bazaren och lämnat tillbaka en låda som var förstor vi har också varit och bowlat. Eller de var bara jag och mormor som körde för mamma ville inte pajja sina naglar.. Hahha nej men de var riktigt kul att spela trots att man åkte på torsk 3 serier i rad.. Aja nu roppade precis mormor att maten var klar så ska nog gå och sätta mig. Ikväll blire middag på min favorit restuarang Che! De blir kött och klyftpotatis, de är såååå grymt gott! Bara tanken av köttet mmm.. hihi nej men vi hörs, hare gött!

China Bazar

Godmorgon!
Hoppas alla har sovit gott för de har i alla fall jag gjort. SItter just nu i soffan och kollar på lite skidskytte ska snart hoppa i kläderna och åka runt och kolla på lite olika china bazarer. Man kan faktiskt hitta alla möjliga fina saker där.
Vet ni hur skönt de är när man ska gå ut att slippa sätta på sig den där stora vinterjackan och istället bara gå ut i skinnjacka eller tjocktröja. De är verkligen grymt skönt. För jackan den är bara så stor och i vägen hela tiden.
Men nu blire på med kläderna och sticka, så vi hörs sen.

puss o kram


Viva Espana

Nu sitter jag här i soffan och har precis ätit lite jordgubbar. Vi har ju varit på Habaneras som jag berättade förut och jag hittade 2 tröjor. Ni få bild på dom när jag kommer hem. NU ska jag kolla lite på games online hur de går i matchen, aik möter ju hv idag och dom leder just nu med 2-0! Hoppas de blir vinst idag med skulle sitta väldigt skönt. Men vi hörs, hare gött.

Adios amigos

I Spanien

Sitter just nu och käkar lite macka och yogurt. Vi ska snart dra till Habaneras och shoppa lite. Vädret här är inte så kul de är mulet och blåsigt.. men de är ändå skönt att bara vara här nere. Igår drog vi och slog lite på rangen, trotts att jag inte spelat på ca 1 år så fick jag faktiskt in några riktiga kanon slag. Sen på kvällen drog vi till min favorit wok restuarang och käkade. De var grymt gott, åt ananas ni anar inte hur gott de var. Älskar verkligen ananas. Nä måste kila nu, men vi hörs ikväll.

Kan tyvärr inte lägga in nå bilder nu för de kostar pengar.. ni får nöja er med att jag kan skriva så får jag lägga in bilder sen när jag komer hem.

Pusssss

Godmorgon sunshines ! Igår blev tyvärr Ing...

img_7021 (MMS)

Godmorgon sunshines ! Igår blev tyvärr Inge bloggande för jag hade inte så mycket tid över. Träffade en kompis, de var första slutspels matchen aik-hv , tränade. AIK vann med 4-2 så himla skönt! Nu sitter jag på flygplanet och väntar på att få starta och flyga ner till spanien. Ska bli grymt att få komma ner och bara ta de lugnt. De är typ 17 grader där så de är varmare där än här i alla fall. Jag kanske inte kommer ha tillgång till nån dator men om jag har de så lovar jag att jag göra ett eller fler inlägg. Annars får ni ha de så bra så hörs vi på lördag bär jag kommer hem.   Puss Bjuder på en bild på mig och Frida så länge!


Här är produkterna som jag snacka om i för...

img_6794 (MMS)

Här är produkterna som jag snacka om i förra inlägget som jag köpte. Har aldrig testat varken ansiktskrämen eller body lotion, men dom sa att dom skulle vara bra så tänkte att jag lika gärna kunde testa dom då.


skola imorn

Satte på mig mina myskläder nyss och bänkade mig framför tv:n eftersom de var dags för Solsidan. Den här gången var typ de bästa avsnittet ju! Nu sitter jag och fixar lite bilder som jag tog för en stund sen. Om 20 min börjar BB - Big brother. Vet inte om jag ska gå upp och kolla lite eller om jag bara ska sitta kvar här nere med familjen och mysa. Idag var jag ju i farsta med farmor.. fick också med mig lite saker hem. Lyckades byta mina byxor efter en del eländen och så fick jag en ny body lotion, ansiktstvätt och ansiktskräm.
Mina mys kläder :
Stickad kofta - Gina Tricot
Vit linne - Gina Tricot
Svarta tights - H&M
Har också på mig mina älskade tofflor från IKEA.

Outfit

Outfit till släktkalaset:
Marin blå kofta - Vila
Svarta jeans -JC
Vit blus - H&M

Drack godaste smoothin idag i Farsta. Hall...

img_0962 (MMS)

Drack godaste smoothin idag i Farsta. Hallon o blåbär, så himla god och nyttig också. Funkar nog att göra hemma :)


Godmorgon sunshines ! Solen skiner och jag...

img_8180 (MMS)

Godmorgon sunshines ! Solen skiner och jag mår toppen. Just nu är jag och farmor på väg till Farsta för jag ska byta ett par byxor som jag köpte för nån månad sen. För att dom var fel sydda så igår fick jag prata med chefen om de  men jag var tvungen att ha med kvittot men de hade jag inte då så får åka tillbaka nu. Fett najs nu kommer jag få helt nya byxor! Efter Farsta ska jag skynda mig hem för vi ska på kalas hos min kusin som fyllde 19 i  torsdags. Grattis i efterskott min kära kusin ! Men vi hörs lite senare. Pusss


Shopping rundan

Tänkte visa sakerna som jag köpte idag när jag var och shoppade med farmor. Hittade massa fina saker och är väldigt nöjd med allt.
Kom hem från matchen för en dryga timme sen också. Är så grymt glad, aik vann så nu är vi i slutspel! Så himla skönt, jag var så grymt nervös att jag skakade som bara den. Önskade bara att matchen skulle ta slut. Till slut gjorde den de och de blev vinst med 3-2! :D


Stickad tröja med dragkedja på baksidan - Bik Bok



Svarta tights - H&M



Grå magtröja - Gina Tricot



En svart & en vit BH - Lindex



Lite trosor - Lindex



Blåa jeans - JC



Lite söta smycken - JC



LIte toffsar och hårspännen - Bik Bok
Lumene foundation - Åhlens




Bättre sent än aldrig

Här kommer lite sena bilder på vad jag fick av mina föräldrar i present. Alla saker kommer från H&M. Fick också ett par shorts och en klänning men ska byta storlek på dom.








Nyfiken

Blev lite nyfiken nu när jag gick in på min statistik och såg att jag hade 35 unika besökare. Om ni vill så får ni gärna skriva vilka ni e för de skulle vara kul att se vilka som läser min lilla blogg ! :)


härlig dag

Hej mina underbara läsare! Filåt att de inte blev nå bloggande igår men jag orkade verkligen inte. Jag var så himla trött låg bara i soffan och sov hela dagen. Sen på kvällen drog jag och bella till hage där också martin var. Vi kollade på film och hade jättekul. Idag har jag varit och shoppat med min underbara farmor. Hittade massa fina saker. Jag lovar att jag lägger in bilderna sen när jag kommer hem för nu ska jag snart dra på hockey. Aik möter modo, dom måste spela lika eller vinna så får hålla tummarna. Nu ska jag dra och byta om men vi hörs ikväll.



Kisses and Hugs


..

Kom nyss hem till lilla dennis. Vi ska kolla lite hockey eftersom de är aik-linköping idag. Men vi hörs lite senare :)

Sliten chey

Kom ut från duschen för en stund sen och nu sitter jag i sängen och har pecis målat mina naglar. Blev nån typ av guld, kan visa sen vad de är för nagellack. Men de blev helt okej. Guldet står för att aik ska ta hem segern ikväll mot linköping. Så nu ska jag hålla tummarna för de. Ikväll ska jag nog hem till en kompis tror jag. Hoppas de blir så i alla fall för jag pallar inte sitta hemma så himla tråkigt.. Dagen har sett ut som sådan att jag bara har varit och tränat sen kom jag hem la mig i soffan och somna. Är fortfarande ganska trött se resan och så lite träning på de så somnar man direkt. Nä nu ska jag ta och byta om och se om jag kommer iväg eller inte :)



Puss och kram skummbanan



Bjuder på en bild på min älskling Ryan så länge !


Har glömt att vis vad mina underbara små ä...

img_0919 (MMS)

Har glömt att vis vad mina underbara små änglar hade gjort till mig i måndags när jag kom till dom! De va grymt gott. Älskar er Rebecca Jarlheden & Wilma Yttersted! <3


Bildbomb

Här kommer massa bilder från båten.. fridas mamma tog ännu fler men hon skickar dom till mig sen. Ni får dom här så länge.













Birka Paradise

Hemma nu efter en galet kul resa! Detta måste verkligen göras om. Orkar inte berätta allt men kan sga att de blev mycket dans, god mat och en jävla massa skratt. Träffade nåra super gulliga killar. Kan verkligen rekomendera de.. Nu ligger jag bara i sängen eftersom jag e väldigt sliten efter att bara ha sovit typ 4 timmar inatt. Men de var lätt värt de faktiskt. Nu kom pappa och tjata på mig att hjälpa till med maten så får väl ta och gå ner och hjälpa till. Men vi hörs ju senare och då ska jag lägga in bilder.

Pussss


Måste bara lägga in en bild på Frida och h...

img_9738 (MMS)

Måste bara lägga in en bild på Frida och hennes mamma (min andra mamma). Så jävla söta !


Sitter just nere i hytten och käkar lite g...

img_5445 (MMS)

Sitter just nere i hytten och käkar lite godis. Ska snart byta om inför middagen. De bjuds på mycke god mat och de blir ju bara bättre när den goda maten spenderas med min älskade vän Frida. Vi har inga planer inför kvällen tar den som den kommer. Det finns ju massor att göra så nått ska vi nog hitta på.


Kyrssning

Sitter just nu i wilmas säng. Har precis käkat 2 mackor och ska snart dra ner till bussen för lite träning. Efter träningen ska jag möta upp lilla frida för hon ska följa med mig hem och hjälpa mig packa eftersom ikväll ska vi åka kryssning. De ska bli galet kul.. Aja men vi hörs kanske lite senare om jag hinner annars hörs vi såklart imorn !


Pusssss

RSS 2.0