Äntligen

Nu är äntligen denna jobbiga vecka över. Det blev inge bloggande under den här veckan eftersom de verkligen inte fanns någon tid för de. Den här veckan ska jag försöka lägga in några inlägg trotts att jag fortfarande har ganska mycket den här veckan och dom kommande veckorna också. Har inte gjort så mycket den här veckan. I tisdags vakande jag upp med en jättesvullen hals. Men var tvungen att gå till skolan eftersom jag inte ville missa nått. Efter hals ont kom förskylningen och den hänger fortfarande kvar -.- Jag är inte pollen allergiker så fattar inte vart de kom ifrån liksom :/ Annrs då.. Jag har bara tränat spelat match. I igår var jag på grönan. Vi hade avslutning med innebandyn. Väldigt lyckad avslutning. Träffade kändisar också bland annat Jessica, Tobbe och Rodney från Big Brother, as nice! Sen träffade jag Cimon från paradise hotel. Oh shit va snygg han va i verkligheten säger jag bara! Gah och grymt snygga kläder också :) Nu då, jag ska göra lite grönsaker för vi ska käka hamburgare. Pappas står redan redo där ute och grillar. Måste bara säga att de är riktigt trevligt att solen har hittat tillbaka igen efter en kall och trist vecka. Vill inte ha fler såna, jag vill ha sol och värme så man kan gå runt i shorts och bara glassa i solen och bara va. Nej nu måste jag skynda mig dom andra väntar!!

pussss







Dom  två första bilderna ser man inte så bra på men dom får duga. Vi tog så fort för vi ville inte störa. Hahah och den sista bilden langa jag värsta smilet på  men man var ju glad så..


Outfit idag - Vit blus - hm - svart jeans ...

img_7864 (MMS)

Outfit idag - Vit blus - hm - svart jeans - jc - jeansjacka - vero moda -halsband -glitter  Förlåt att de inte blivit så mycket bloggande på sistone men jag har verkligen haft fullt upp med läxor och träningar .. Hur jobbigt som helst men så här blire oftast i slutet av terminen. Ganska så stressigt. Den här veckan lär de inte bli så mycket bloggande men ska försöka om jag hinner. Men nu måste jag byta om till träningen. Vi hörs !! Pussa :)


RSS 2.0