wonderful day

Hhih när jag satt i soffan kom min gulliga familj med glasss och semlor och en jättefin sång för mig! Dom e så gulliga älskar dm obeskrivligt mycket <3 I present av dom fick jag kläder! Dom hade beställt alla kläder från hm katalogen som jag ville ha, grymt najs. Så nu äre bara att fylla på garderoben med massa nya vår-kläder. Längtar så himla mycket till våren, vill bara att all snö ska försvinna och solen ska titta fram. Vill kunna börja använda lite tunnare jackor slippa gå runt med ärsta vinter jackan hela tiden. Men nästa vecka drar jag till spanien där de är 20 grader varmt så de ska bli as skönt, bli lite brun kanske. Men jag kanske lägge in bilder imorn på kläderna om jag hinner för jag har nämligen blivit bjuden av frida at åka finlandsfärjan imorn. Ska bli galet kul vi blir borta tis-ons. Så imorn kanske de inte bli så mycket bloggande..men vi hörs annars på onsdag då ommer nog bilderna. Men nu ska jag kolla när bussen går för jag ska dra till wilmi. Där också becca är. Ni får ha de så bra så får vi se om jag kan blogga lite senare hemma his wilmutt !! Annars säger jag godnatt nu :)


puss alla gullungar



Den här fick jag hos frisören idag. As gul...

img_8954 (MMS)

Den här fick jag hos frisören idag. As gulliga fick den helt gratis eftersom jag fyllde år! Gud vad glad jag blev då. Kan berätta vad den är bra för.. den bygger upp hårets struktur och gör de mjukt och lent direkt. Kort och lätt fattat så är de som en hudkräm fast för håret. Som skyddar håret från yttre skador.  Pussss


My B-day

Oj oj vilken dag.. Den började med att 11.45 kom morfar och hämtade mig eftersom jag hade tid klockan 12.00 hos frissan. Jag slingade håret, klippte topparna och klippte lite uppklippt i luggen. Blev super nöjd! Kan kanske lägga in en bild sen vi får se. Efter frissan drog jag till träningen..  efter träningen tog jag bussen hem, han knappt vara hemma i mer än 15 min innan min brorsa tog med mig till donken och bjöd på mat, as gott! Har precis duschat och sitter nu i soffan och skriver tack till alla som har grattat mig på facebook. NI är så grymt gulliga alla ni som har grattat mig stort TACK ! :D Ikväll bire lite fika med familjen och så får jag mina presenter ikväll , längtar som bara den! hihi (a)

kommentar

Anonym : vi e inte gulliga :$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Svar: Joho as gulliga ! <33333333333333333333333333333

skypar

Just nu ligger jag i sängen och skypar med martin o hage. Dom e så gulliga båda 2. Ligger också och skriver tack till alla som grattar mig, väldigt jobbigt men väldigt gulligt att alla skriver grattis! hihi har redan ätit upp hela min lördags påse tjockis som jag är men de var gryymt gott asså. Nej nu ska jaga vara lite social till grabbarna grus pusss .. sovgott

Ps. jag är med i en tävling på kissies blogg om att vinna ett par jeans från sexy by sweden. Håller tummarna att jag vinnner!




Fyfan vilken ful bild men bjuder på den snäll som jag e :D

Har köpt hem en gammal hederlig äntligen l...

img_9593 (MMS)

Har köpt hem en gammal hederlig äntligen lördag påse. As gott ju , finns ju bara goda godisar i den. Ska lägga mig i sängen med datorn i knät och tv:n på i högsta hugg och på tv:n är ju självklart Big brother på ! :)


tråkigt

Jonathan drog nyss och nu ligger jag i sängen och kollar på massa gamla bilder på datan. Gud va fula bilder man har tagi som man tyckte var as snygga förut. Har rensar lite så nu har jag baa några bilder kvar. har grymt tråkigt nu men får väl hitta på nått.. Imorn äre min födelsedag, wohoo längtar galet mycket! Undra vad man får för nått av mamma och pappa då. Nej nu ska ja kolla klart på filmen som jag kollar på, venne vad den heter men den e bra och går på kanal 9. Här kommer en bild som jag tog igår kväll.

Ps. glömde berätta att jag fick i present av mormor o morfar att jag ska få gå till frissan imorn. Ska få klippa mig, slinga håret och lite sånt. Det behövdes verkligen så presenten var verkligen grymt bra! Längtar, men är så rädd att dom ska klippa så mycket nu när mitt hår äntligen växt ur och blivit ganska långt.




eh

Ligger i sängen och kollar på The Kardashians, eller nu tog de precis slut.. Jag e med Jonathan vet inte riktigt vad vi ska göra men nått hittar vi väl på. Han kom hit igår runt tio så han sov över. Igår gjorde vi inte så mycket snacka med lite folk på skype och låg och snacka. Vi vaknade runt 9 men gick inte upp förrän 12.30 typ. Då fick de bli tacos till frukost, de var faktiskt riktigt gott. Haha vi har kommit på vårt nya ord som vi typ använder 24/7, ordet e eh..  garvar sjukt mycket när jag tänker på det..



HAHAHA gammal bild men jag bjuder på den..

Presenter

Nu kommer lite bilder på dom fina presenterna som ja fick igår ..






Arg som en varg

Gaaah.. får damp kommer inte in på min facebook! Vad ska jag göra? Det står bara ditt konto är inte tillgängligt för tillfället.. aja får vänta och se om de funkar om en stund annasr blir jag arg.

Full späckat schema

Idag har jag tyvär inte haft så mycket tid för bloggen.. Kom hem från wilma runt 11 och skulle direkt åka på skoprovning, skulle prova nya fotbollsskor med laget. Hittade ett par as sköna addidas copa. Så grymt sköna vad dom. Efter det var de bråttom hem för kl 16.00 skulle alla gäster komma och jag var tvungen att skära alla grönsaker till tacosen. Hade ju släktkalas idag för jag fyller år på måndag. Fick massa fina presenter. Ska lägga in lite bilder sen på vad jag fick. Ikväll vet jag inte vad som händer kanske ska dra till en kompis men vi får se. Ska också lägga in lite bilder från igår, vi hade så sjukt kul. Älskar mina brudar sandberg, becca och wilma. Vi hade galet kul som jag alltid har med dom budarna vi färgade wilmas hår och massa men i får se  bilderna och låta dom tala. Men nu måste jag dra ner och ta hand om mina gäster.

Puss o adjöss




Detta är dom nya fotbollsskorna, grymma..

Bus

Ligger just nu i Wilmas soffa och väntar på att sandberg ska komma med godiset. E så sjukt godis sugen, som vanligt dåra. Nej men nu ska jag gå och kolla vad dom håller på med.. vi hörs imorn puss

Sportlov

Skolan dagen idag var rätt lugn. Började klockan 10 eftersom jag inte hade nån sy slöjd och slutade 13.20 eftersom jag inte hade nån so. När jag kom hem så bänkade jag mig framför tv:n med min bror och kollade på en film. Den hette Couples retreat och den var faktiskt riktigt bra. Haha efter filmen somnade jag i soffan och vaknade typ nyss, de var riktgt skönt att ta en liten tupplur kände verkligen att det behövdes. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem och laga mat e sjukt hungrig. Fick nån äcklig fisk idag i skolan så de fick bli fil o flingor till lunch.  Skönt nu är ju lov! Vad ska alla göra under lovet då? Själv ska jag nog träna, vara med kompisar och sova. Fyller också år på måndag! Då blir man 15 bast. Nu ska jag kolla på lite two and a half men. Vi hörs lite senare.


E man godisgris så e man..

Lite dålig uppdatering idag pga att jag har haft ganska fullt schema idag. Som vanligt efter skolan drog jag direkt och träna sen kom jag hem vid halv 6. KLockan kvart över 6 skulle morfar komma och hämta mig för vi skulle gå på aik-färjestad. Tyvärr så blev de förlust idag.. men men man kan inte vinna varje gång trotts att man gärna vill de. Nu ska jag tvätta bort sminket och kolla kläder till imorn, sen ska jag bara lägga mig i sängen och lyssna på lite musik. Btw gjorde semlor idag på hemkunskapen, den såg godare ut än vad den smaka.


Jag älskar stråhattar! Dom e så jävla heta...

Jag älskar stråhattar! Dom e så jävla heta. De är fan ett måste till sommarn. Bara komma glidande där på stranden med en stråhatt på huvudet och ett par cool solglajjor. Har hört att de har kommit in på h&m så ska nog ta och greppa plånboken och dra in till centrum på lovet och köpa en. Fan va cool jag kommer va. Kanske använder den i skolan skulle fan vara riktigt snyggt.


Ludde Törling

img_0320 (MMS)

Ludde bad mig skriva lite kort om honom så visst. Han är en riktig snygg grabb. Han har bruna ögon och mörkt hår. Han är världens snällaste och en riktig tuffing också. Han spelar hockey i dif och är väldigt duktig vad jag har sett i alla fall! Nä men han är king. Är fan fett stolt att jag känner en sån cool kille. Ah de var lite kort om lilla Ludde. OXOX


I just wanna dance

Varje gång jag lyssnar på musik blir jag så jävla dansugen. Kan verkligen inte sitta still.. så nu ska jag sätt på en bra låt och dansa häcken av mig !

Dagens blogg

Är med i dagensblogg på jossans blogg! Hoppas jag vinner :D

http://josjoh.blogg.se/2011/february/dagens-blogg.html

Länkar

Är lite snäll och länkar lite nu då. Kolla gärna in den här gulliga tjejens blogg. Brukar inte läsa den men ska nog börja kolla in där lite vem vet den kanske e riktigt bra! :)

http://josjoh.blogg.se


Stråhatt

Kom nyss hem från skolan efter en väldigt soft dag. Hade 2 lektioner på morgonen sen hade jag 4 timmars håltimme. Då drog jag, Linnea och Jonathan hem till honom. Vi käkade billys pizza och kollade på en film. Eller de blev inte så mycket filmtittande, blev mest massa skratt och snack. Men kul som fan var de i alla fall. kan lägga in lite bilder sen ikväll från min dag idag. Nu blire typ bara mys resten av dagen. Ska plugga lite och sen ska jag kolla på tv bara. Vi höres sen..



Hopp Hopp


Såg just att Kenza hade en tävling på henn...

Såg just att Kenza hade en tävling på hennes blogg och att man kunde vinna hennes armégrön mockakavaj! Den e grymt snygg så var bara tvungen att va med. Tror aldrig att jag kommer vinna men men de skadar inte att försöka de är ju kul också. Aja puss gullungar ni går hålla tummarna för mig de gör i alla fall jag! :D


Kröp precis ner i min sköna säng. Så himla...

img_5339 (MMS)

Kröp precis ner i min sköna säng. Så himla mysigt när man är lite frussen och krypa ner i en varm säng. Ska sova snart , imorn börjar man 8 då fyfan de är totyr att gå upp då. Måste ju typ gå upp vid halv 7 då.. Juste glömde berätta , AIK tog hem vinsten med 4-1. Så himla underbart de behövde vi verkligen! Men nu ska jag sova :)


Juste måste bara lägga in en bild på mina ...

img_5432 (MMS)

Juste måste bara lägga in en bild på mina busungar! Så grymt söta..


Sitter just nu på hovet och kollar aik-Bry...

Sitter just nu på hovet och kollar aik-Brynäs. De står 0-0.. Många chanser men inga mål. Men men vi får hoppas på att AIK vinner. Dagen har varit ganska full , efter skolan drog jag och tränade. Frågade min sjukgymnast om mitt lår och hon sa att jag hade fått en liten sträckning -.- jobbigt men de är bara fortsätta köra finns inte så mycket man kan göra. Men vi får höras när jag kommer hem. Pis


Gymmet

Hej ! Kom nyss hem från träningen. Idag var de träning på elitkliniken vid hovet. De var najs träningen och kul att träffa alla brudar. Men jag sträckte typ låret :/ inte så bra.. Juste glömde berätta, efter skolan drog jag bella ocg jonthan hem till linnea. Vi hade lite mys käka lite bullar och sånt gott och gjorde fysik läxan. Vi skrattade de som vanligt och hade grymt kul. Men men nu ska jag hoppa in i duschen sen kolla vad de blir för kläder imorn. Sen blire nog lägg dags. Så gulligt imorse när jag vaknade låg de en liten vovvsing och snarka bredvid mig. Han hade tydligen krypit upp där på natten utan att jag hade märkt nått men de är helt okej för mig för de är bara mysigt att få lite sällskap. Såå de var min dag de, men vi hörs imorn. Jag tränar ju direkt efter skolan imorn så jag uppdaterar på kvällen imorn om jag inte kan mobilblogga lite i skolan.

Sovgott


Sitter just nu på världens tråkigaste lekt...

img_9225 (MMS)

Sitter just nu på världens tråkigaste lektion. Nämligen svenskan.. Vi ska skriva en berättelse men jag har fan brist på fantasi asså. Efter svenska har vi idrott ska dansa street  dance får väl se hur de går. Är ingen höjdare på att dansa om man säger så. Men men de ska bli ganska kul ändå. På rasten var jag nere på Ica och köpte tuggummi kände verkligen att de behövdes. Klarar mig inte utan tuggummi en hel dag måste liksom ha nått att tugga på hela tiden. Aja ska se om jag kommer på nått att skriva. Vi hörs sen när jag kommer hem.


När ska den här jävla snön försvinna ?

Som ni har märkt har de inte blivit så mycket bloggande idag.. Min dag har sett ut så här , jag och sofie vaknade runt 12. Vi låg i sängen och snackade lite om allt sen drog vi upp och käkade lite frukost. Efter frukosten så kollade vi på marmaduke. Den var faktiskt riktigt rolig. Sen drog vi ut på en lång promenad med min hund, de var väldigt skönt att få lite frisk luft. Sofie drog i alla fall hem runt halv 6. Då satte jag mig och började jobba med min redovsing, hade lite svårt i början men sen kom min mamma räddare i nöden och hjälpte mig så skrev nyss klart den. Idag var de solsidan också. De är så grymt bra, men jag hatar Ove Sundberg. Hahah aja nu ska jag dra och duscha sen ska jag kolla lite tv och sen sova, eftersom imorn äre ju dags för skola igen. Fy är verkligen inte taggad för de.. Men men vad ska man göra kan ju inte skolka, men skönt att de bara är en vecka kvar sen blire sportlov och efter sportlovet drar jag till Spanien! De ska bli så grymt skönt att bara få komma bort från kalla Svergie för de är ändå 20 grader där och de funkar för mig.



Bjuder på en bild från i somras på mig och frida när vi var i Turkiet. Vi hade de så underbart!


Burlesque

Förlåt för sån dålig uppdatering men jag har inte varit hemm så mycket idag. Drog ju och bowla förut med mina kusiner sen var jag hemma i typ en timme sen drog jag till huddinge för jag skulle möta jonathan och sofie för vi skulle ju dra på bio. Filmen var as bra kan verkligen rekomendera den! Kom hem runt 12 efter att ha gått ute i kylan och typ frysit ihjäl! men nu ligger jag och sofie i min säng har precis laddat ner 2 filmer som vi ska kolla på. Imorn vet jag inte vad som händer än. Måste i alla fall plugga har ju min engelska redovsining till på måndag -.-


sovgott gullungar


Ja , nu sitter jag i bilen på väg till min...

Ja , nu sitter jag i bilen på väg till min kusin. För jag min morbror och mina 2 kusiner ska dra och bowla lite. De ska bli nice , de var fett länge sen jag körde de så vi får se hur de går. Hah får hoppas på att jag slår en strike eller två. Men ikväll blire nog bio med polarna. De ska bli grymt kul. Vi ska typ se Burlesque den verkar skitbra. Men vi hörs sen ska se om jag kan ta lite bilder på bowlingen , Hih puss


Outfit : Orange slapp t-shirt - monkey Blå...

img_7129 (MMS)

Outfit : Orange slapp t-shirt - monkey Blåa jeans - ginatricot Brunt flätat skärp - sisters


bästavän

Tänkte lägga upp en bild på min bästavän när han var liten. Kolla in va söt !


Hages crib

Nu ligger jag i sängen efter en skit rolig kväll med bella och hage. Som jag berättade förut drog jag och bella hem ill hage runt 7. Vi tog tåget dit eftersom han bor i tumba. Vi spelade lite NHL och jag utklassa både 2. Jag e fan as grym. Aja vi drog därirån typ halv 11 och kom hem typ halv 12. Vill tack er gullungar för en underbar kväll detta måste vi göra om. Aja nu ligger jag i sängen och käkar lite chips och skypar med lilla hage. Men vi hörs imorn, sovgott !


höhö

Sitter just nu och käkar lite middag. Jag ska snart byta om för jag ska till lilla hage med bella. Efter skolan drog jag hem och bakade lite kladdkaka. Den blev as god, ska lägga in bild på den sen. Men ska dra nu blev ett kort inlägg idag bara men jag kan kanske skriva ett hemma hos hage.


Godmorgon ! Gick upp lite tidigare idag fö...

img_3412 (MMS)

Godmorgon ! Gick upp lite tidigare idag för att jag och nåra i min klass ska käka frukost i skolan ist. Jag är inte så hungrig på morgonen så då äter inte jag så mycket , då blir jag oftast hungrig när jag kommer till skolan. Aja ska byta om nu.


söt chey



Kan rekomendera den här heta bruden till er snygga killar där ute. Hon är en riktig pudding. Singel är hon också! ;) grrr haha.. nej men jenny ville att jag skulle lägga in en bild på henne så varför inte liksom. Är man snäll så är man.

friday tomorrow

Har precis kollat klart på dagens avsnitt av Anagina show. Idag gästades hon av September. Jag rekomenderar verkligen de här programmet så grymt roligt, de går kommer nya avsnitt varje torsdag klockan 8 på svtplay för dom som vill checka in. Nu ska jag kolla lite på vad jag ska ha på mig imorn och sen ska jag nog krypa ner i sängen. Juste måste berätta att mitt älskade aik tog hem segern idag mot frölunda, sköööööööönt!

Hugs and kisses

Dagens outfit




Blå Stickad Tröja - Vila
Svarta Jeans -  JC
Klocka - Ur & Penn
Armband - OXXO


svar

Fråga: vart är jackorna ifrån och vad kostar dem :D

Svar: Jackorna är från Odd Molly, den vita kostar 1799.00 kr och den gråa kostar 1499.00 kr.


long day

Hej gullungar! Äntligen hemma efter en lång dag. Började 8.40 och slutade 15.45. Efter skolan drog jag direkt till sjukgymnaten för lite träning för mitt knä. Drog ju av korsbandet i somras för dom som inte visste det. Nu ska jag hoppa in i duschen, käka lite och bara chilla framför tv:n. juste ni kanske ser att jag har fixat min design lite. Eller bella gjorde de. DEn är inte riktigt klar en ska bara fixa lite små saker men den funkar så länge. Hörs sen ! då lägger jag in outfit bild. puss


SMS-inlägg

img_7259 (MMS)


Ligger i sängen nu och läser som en galnin...

img_6624 (MMS)

Ligger i sängen nu och läser som en galning. Måste ha läst ut boken till imorn. Boken är helt okej så de funkar. Aja ska fortsätta läsa nu. Vi hörs imorn, puss sovgott !


onsdag

Sitter i vardags rummet och kollar efter nån snygg jacka. Hitta en men vet inte riktigt. Finns bara i vit och typ grå men venne om jag vill ha nån av dom färgerna. Senare blir de plugg ska läsa ut en bok till imorn och så har jag tyska läxa.. Denn dag har funkat helt okej. Hade tråkiga lektioner som bland annat 80 min fysik.. fyfan plåga typ. Vill ha kemi ist mycke roligare! Gillar fan kemi är fett bra på de. Ska lägga in bilder på jackorna och så får ni gärna kommentera vad ni tycker vilken färg som är snyggast. Juste glömde outfiten förra veckan men eftersom jag var typ sjuk hela den veckan så hade jag inte så roliga kläder på mig på mjukisar bara. Men idag har jag glömt att ta outfit bild men hade..

Ljusbrun Skjorta - Spanien
Blåa Jeans - Gina tricot
Brunt Flätat Skärp - Sisters
Vita Converse - Nilson






Aik's tifo !

img_3159 (MMS)

Aik's tifo !


Nu sitter jag på tåget, ska in till Globen...

img_6488 (MMS)

Nu sitter jag på tåget, ska in till Globen och glo på derbyt. Ska se när mitt aik tar hem segern! Aja vi hörs sen , kanske lägger in lite bilder sen från matchen :) puss


we want summer

Gokväll! Idag har inte hänt så mycket. Vaknade klockan 7.45 av att min väckarklocka ringde. Konstigt nog så var jag inte så trött då så hoppade upp ur sängen och gick och tvättade ansiktet med min älskade neutrogena, härligt. Aja skoldagen gick ganska fort hade inga jobbiga lektioner så allt var chill. Kom hem runt 4 la mig i soffan och kollade på film. Sen ringde pappa och sa att jag var tvungen att gå ut med honom så tog vovvsingen för en liten kort runda och jises va de var kallt ute. Hallå!? jag vill ha sommar nu, har fått nog av vintern! Aja nu väntar pappa vi ska käka lite pasta och mammas egna hemma lagade sås till de. Skit gott :D


Hej , läget ? Denna dag har varit chill so...

img_4366 (MMS)

Hej , läget ? Denna dag har varit chill som alla dom andra dagarna. Pluggade lite engelska sen la jag mig i sängen och kollade på resten av Bring it on filmerna. Mina underbara föräldrar lagade godaste middagen idag ! Kött , potatis gratäng och rödvinsås. Kan de bli bättre ? Svar nej :D Nu ska jag krypa ner i sängen godnatt :)


my hair is my everthing

Godmorgon ! Vaknade för en liten stund sen av att jag började hosta.. Den här jävla hostan när tänker den försvinna ? Aja febern e borta i alla fall men inte de onda i halsen. Va helt tjock i halsen när jag vakna men nu har de blivit lite bättre. Ska ta en ipren nu sen käka lite frukost och sätta mig i soffan och kolla på film. Han faktiskt se 3 Bring it on filmer igår. Dom e sååå bra! Gaah jag får damp mina toppar e fett slitna vill till frisören nu och bara klippa bort allt de slitna. Mår inga av att se när mitt hår e så fult. Hm får ta och boka tid hos frisören snart.



bring it on

Nu blire film dags har laddat ner alla Bring it on filmerna, men vi får se hur många jag hinner se. Juste var de nån som kollade på melodifestivalen? De gjorde i alla fall jag , tyckte inte direkt att de var nån låt som stack ut men Brolles låt var ju inte dålig om man säger så. Aja filmen väntar..




lilla bagarn

Min söta kusin och min mamma bakade en underbart god chokladsockerkaka. Fick några gulliga bilder på din lilla bagaren och resultatet! Checka in här nedanför..


Titta vad min gulliga bror åkte och handla...

img_1417 (MMS)

Titta vad min gulliga bror åkte och handla till mig ! Nu blire mys framför tv:n.


Godmorgon ! Vaknade runt halv 1 av att min...

img_0687 (MMS)

Godmorgon ! Vaknade runt halv 1 av att min underbara lilla kusin kom in i mitt rum och gav mig en kram. Men nu sitter jag i soffan och käkar frukost med min bror och hund. Btw idag mår jag bättre, huvudvärken har släppt ganska mycket men lite halsont och hosta har jag kvar. Men vi hörs senare!


fredag

Förlåt har verkligen inte orkat blogga idag.. Vaknade på morgonen av att min huvudvärk hade kommi tillbaka och halsen var tjockare är nånsin. Åh jag vill ju bli frisk och vill verkligen inte vara sjuk under helgen, jag menar vem vill de liksom ?! Hoppas jag blir bättre till på tisdag i alla fall för då är de ju förfan derby och de tänker jag verkligen inte missa! Nej ska käka mycket ipren, ta mycket host medicin och spreja näsan. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på lite avsnitt av Jersey Shore tror ja, de ska bli nice. Gillar verkligen Snooki, hon är så himla söt. Men kanske lägger in en liten godnatt hälsning sen om jag orkar. Annars säger jag godnatt nu!

pussssss..

Juste glömde berätta jag håller på att göra en header, de var på tiden va ;) hah men får se om den blir nå bra för jag är inte direkt specialist på sånt där. Aja jag gör så gott jag kan, den blir nog bättre än så jag har nu i alla fall.




Lauren Conrad - LC


Lauren Katherine Conrad, en väldigt cool och inspererande brud. Hon har medverkat i realityserierna The hills och Laguna beach, hon designar kläder för LC Lauren Conrad for Kohls, hon har skrivit böckerna i serien LA Candy. Hon ska också vara med i den kommande filmen Take Me Home Tonight. Vill verkligen se ännu mer av den här bruttan!

Har precis tagit en lång varm och skön dus...

Har precis tagit en lång varm och skön dusch. Kände verkligen att jag behövde de efter att ha legat i soffan hela dan som en sovpotatis. Men nu ligger jag i sängen och kollar på lite tv. Ligger och hoppas på att jag ska bli frisk imorn så jag kan gå till skolan imorn. Konstigt nog saknar jag dit , asså inte till själva lektionerna utan till mina underbara vänner. Nu ska jag nog ta och kolla lite mer på tv:n sen ska jag sova. /


bettan e star

Asså gaah får damp på min jävla hosta! De ä bara onödigt man får ju bara ont i halsen av att sitta och hosta som en galning hela dagen.. Huvudet är i alla fall bättre nu och de är skönt, så blir nog skola för min del imorn. Har precis käkat pappas hemlagade köttfärsås och spaghetti. Nu sitter jag och taggar inför anagina show som börjar klockan 8. Fan va jag ska garva!


vad skulle jag göra utan er ?!

img_0646 (MMS)

Älskar mina underbara föräldrar !


it's thursday today

Hej ! Idag mår jag lite bättre i huvudet i alla fall men är fortfarande hostig och ont i halsen :/ Usch hatar att vara sjuk så jävla segt.. aja får försöka bli frisk och gå till skolan imorn för jag vill inte vara sjuk i helgen. Hmm min dag idag ha sett ut så här, vaknade runt 9 kunde inte somna om så jag gick ner och la mig i soffan och satte på tv:n. Sen runt 11 gick jag upp och käkade lite frukost fick bli nåra mackor en tallrik fil och ett glas juice och självklart varm o'boy. Nu ligger jag i soffan och väntar på att serien ska laddas ner. Fick tips av en kompis att den skulle vara bra så varför inte testa liksom. Den heter Supernaturl om nån har hört talas om den. Nä nu ska jag gå och titta till min lilla vovvsing ! puss på er <3


Drömsött !

img_0657 (MMS)

Drömsött !


Fy va jag har varit tråkig idag men ni får...

Fy va jag har varit tråkig idag men ni får ursäkta mig. Har inte varit på topp idag om man säger så. Men nu ska jag försöka sova och hoppas på att må lite bättre imorn. Men de blir nog ingen skola för min del i alla fall. Aja ska sova nu, godnatt !


Hej ! Förlåt för den dåliga uppdateringen ...

img_9214 (MMS)

Hej ! Förlåt för den dåliga uppdateringen idag men har verkligen inte orkat skriva. Har varit hängig hela dagen. Har gått runt och frysit och hostat hela dagen idag. Men var tvungen att va kvar på fysiken för jag ville inte missa nått viktigt, så gick hem innan vår sista lektion för vi skulle ändå bara kolla på film. Jag pallar inte missa nått i skolan de är så jobbigt .. Nu ligger jag ner bäddad i soffan med halstabletterna och hunden bredvid mig. Ska försöka sova lite nu så jag blir frisk. Här får ni en bild från idag när jag och Jonathan låg och slappade i studio 58 .


Med denna bild säger jag godnatt ! <3

img_0650 (MMS)

Med denna bild säger jag godnatt ! <3


photos

Tänkte bjuda på lite bilder från idag på mig och mina underbara vänner ;)


todays outfit




Skjorta - MQ
Jeans - JC
Skärp - Sisters
Armband - Spanien
Ringar - Dyrberg & Kern

who can it be ?

Förlåt för de lite dåliga uppdateringen idag. Efter skolan drog jag direkt till träning, kom sedan hem vid ungefär halv 5. Nu har jag precis duschat rakat bena och de bästa tvättat bort sminket. Nu ska jag nog gå och ta nån macka e så hungrig. Ska snart lägga in outfit bild så fort jag orkar gå upp och hämta sladden. Sen ska ni få veta min beundrare som jag lovade igår.

Jonthan och jag på so:n ;) så jävla heta !

img_0599 (MMS)

Jonthan och jag på so:n ;) så jävla heta !


Godmorgon ! Började dagen med att komma 30...

Godmorgon ! Började dagen med att komma 30 min försent. Ingen bra start på dagen direkt. Hade så svårt att komma på vad jag skulle ha på mig och så tog jag outfit bild för er skull. Men den kommer lite senare. Ska fortsätta jobba nu. Puss


Ligger i sängen och smsar lite. Bjuder på ...

img_0550 (MMS)

Ligger i sängen och smsar lite. Bjuder på en bild så länge. Sovgott.


dröm sött

Förlåt för den dåliga uppdateringen nu på kvällen men jag har varit och tränat. Hade fett sen träning idag 19.30-21.00.. Inte så rolig tid om man säger så. Men men nu ska jag locka håret lite sen ska jag hoppa ner i sängen. Vi hörs imorn då blire en ny outfit bild och ni kommer få veta vem min stor beundrare e också. Aja godnatt alla söta läsare. puss

my baby

Måste bara visa er min super snygga ring som jag köpte för några veckor sen. Jag har gått och suktat efter Laila Bagges döskalle ring men sen så hitta jag den här. Inte riktigt likadan men den var så snygg och jag blev kär i den så den fick följa med hem.


outfit

Nu tänkte jag visa dagens outfit.




Kavaj - H&M
T-shirt - H&M
Jeans - Gina tricot
Klocka - Ur & Penn


so

Ortodoxa kyrkan nästa ! 
 


Film

Hejsan sötnosar ! Nu har jag precis haft idrott. Vi hade bugg, de var ju sådär kul. Men men nu har jag engelska , vi läser om Alfred Hitchock. Men nu blire film time , vi ska se Rear Window. Vi hörs när jag kommer hem då får ni lite bilder också. Puss

Klassråd

Just nu sitter jag i klassrummet och har klassråd, tråkigt ! Ska snart dra ner till lunchen och få lite mat i magen. Juste från och med idag ska jag börja lägga in outfit bild på bloggen! Men vi hörs senare puss

Drömsött

Godnatt alla gulllingar ! Nu ska jag krypa ner i sängen och släcka lampan och bara sova tills klockan ringer imorn. Börjar 9.20, skönt lite sovmorgon :) vi får se om jag hinner göra nått inlägg på morgonen annars mobilbloggar jag e skolan , de löser sig i alla fall.

Solsidan

Kom nyss in från en liten skön promenad med vovvsingen. Nu sitter jag bänkad framför tvn och väntar med spänning på att solsidan ska börja ! De är grymt bra.


min ögonsten

Kom på att jag har glömt visa min bebis ! Han heter Springer, han e 2 år och är världens latmask.. haha.. men också världens gulligaste <3


söndag

Hm söndag idag då och måndag imorn som betyder en hela ny jobbig vecka med skola.. Händer nu då ? Jo kom hem för typ en timme sen från Frida. Vi vakna typ vid 11 , gick upp och käka frukost och satt mest och snacka om allting, jättemys ! Och ni kan ju gissa vad jag gör nu.. haha ligger helt utslagen på soffan och kollar på tv. Förtjänar faktiskt de gick från stuvsta idag för jag pallade inte vänta på bussen i en halvtimme. Men ska gå och äta lite tacos nu , gott !


Pinsamma städare

Hejsan alla söta människor ! Ligger just nu i sängen med Frida med var sin mobil i handen och checkar bloggar. Juste idag när vi skulle städa fick vi reda på att de var hovet som vi skulle städa på och inte Globen. Fick också veta att Dif skulle spela då , pinsamt säger jag bara! Där lallade jag runt med en jävla soppsäck i handen och vita äckliga plasthandskar på händerna ! Fyfy de var ingen rolig upplevelse när de kryllar av snygga killar på isen.. Aja nu ska jag och Frida dra ut på promenad pusss



Hovet

Nu sitter jag på hovet och väntar på att matchen ska börja !


godmorning sunshines

Hej sötnosar ! Vaknade för liten stund. Har precis tvättat ansiktet , och tänkte gå ner och göra lite frukost. Hm vad händer idag då ? Jo idag ska jag dra in till hovet med mormor och morfar och kolla på Aik-Södertälje. Håller tummarna att aik vinner idag. Efter de ska jag möta upp söta lilla Frida för vi ska hjälpa hennes syrra att städa globen. När vi är klara där ska vi nog bara dra hem till henne och chilla och kolla på film. Ska sova där också kommer bli jättemys, massa tjejsnack, de är fan de bästa ! Aja frukosten väntar. Ha de så bra så uppdaterar jag lite senare.


yes it´s hot

Nu har jag legat nästan hela kvällen och snackat med dom små busröna ! Fan skönaste männsikorna asså. Aja nu har jag precis byt om till min sköna pyjamas och ska snart krypa ner i sängen och titta på lite sex and the city innan jag somnar. Har ju laddat ner hela den nyaste säsongen så måste bara kolla ! sovgott era busungar så hörs vi imorn pusss


boring


skypar

Ligger i sängen och skypar med min bästavänner hagi och linnea ! Dom e helt knasiga båda 2 :D hahhahah

                                  


hej gott folk

Nu sitter jag i datasalen med lilla jonis. Vi ska göra nått arbete óm den ortodoxa kyrkan.. hahah jaja. Har nyss haft en väldigt intresssant gympa lektion. Vi hade nämligen yoga. Fan as skönt att ligga och sova och lyssna på när fåglar kvittrar. Nog om de idag kanske jag och bella ska hem till min bästavän hagi ! Men vi får se hur de blir med de. Ska väl ta och hjälpa lilla jonathan nu med sitt arbete för han klara sig inte utan mig. pussss..


fotbolls brudar

Hah alva la precis upp upp en skit söt bild på oss när vi var små ! måste bara lägga ut den..


Tipsar

Jag kan grymt rekomendera Visibly Clear 2 in 1 från Neutrogena ! Den innehåller både ansiktstvätt och mask. Denna produkt använder jag varje dag, men ansiktsmasken använder jag bara en gång i veckan. Efter en tvätt känner man säg verkligen fräsch och ren i ansiktet, jag älskar´t.
Bjuder också på en bild här nedan..


fiin chey


Expressen & Dn besök

Hemma nu ! Efter först en kort stund i skolan sen drog vi till Expressen & DN med design och median. De var ju inte de roligaste om man säger så men de är ju skönare än att sitta och tråka i skolan. Men men väl hemma nu så ligger jag bara i soffan och kollar på Beck. Faktiskt riktigt bra. Aja snart blire träning, käka och sen på med aik tröjan och håll tumamrna för idag möter gnaget-skellefteå aik ! Vi ska krossa dom ..


Godagens !

Idag har de inte hänt så mycket, sov mig mäst igenom lektionerna. Efter skolan drog jag hem, gick upp på rummet och slängde av mig kläderna och satte på mig mjukisdressen. Såg att min frida tidning hade kommit så tänkte varför inte, tog tidingen kastade mig i soffan och bara chillade galet! Nu ligger jag bara i soffan med min bebis och kollar på tv. Men ni får ha en trevlig kväll så hörs vi imorn.

bloggning igen dåra

ja, nu blir de bloggning igen då. Vi får se hur länge de håller, men ska från en början försöka göra 2 inlägg om dagen. Jag tycker de låter som en bra början.

RSS 2.0