Ibland hoppas man på för mycket

Hejsan svejsan!

Tyvärr så orkar jag inte blogga just nu för de har hänt en grej.. Men ska bara ta paus i några dagar för jag ska nämligen till Rådmansö på träningsläger. Ska bli grymt kul, saknar fotbollen som fan! Och så får man träffa alla  brudar igen efter ett långt uppehåll så de ska bli grymt najs. Men ni får ha de så bra här hemma så hörs vi kanske på måndag :) Kanske orkar berätta vad som hänt då.. För nu orkar jag verkligen inte vill bara glömma bort allt.. Helgen ska vara grym och jag ska inte tänka på nått annat än fotbollen :D HAre gött!!

pussar o kramar



Bjussar på en bild på mig och min underbara mamma. Älskar dig mest, vad skulle jag göra utan dig?

Love is all you need

tjoo!

Förlåt jag vet att jag sugr på att uppdatera... Men de är bara för att jag inte pallar sätta på datan bara för att blogga. Hahh de tar inte så lång tid vet.. men jag är så jävla lat så :) hehhe
Kom hem från sötnosen för nån timme sen. Sov där , riktigt mysigt :) Kollade jättesorglig film igår, den var baserad på en verklig händelse. We are Marshall hette den ifall nån sett den. Hahh vi båda satt och grät i soffan, vilka fjollor... Hahha jaja :) Nu sitter jag och kolalr lite inredning på datan :) Ska göra om i mitt rum så måste få lite idéer :) Vill ha typ öskust/amerikanskt tema om ni förstår vad jg menar :) Nej nu ska jag kolla klart sen måste jag försätta sola och kolla klart i HM katalogen. Dom har grymt snygga höstkläder asså :D Ni måste kolla !!



Åh saknar spanien som fan! Älskar livet mab lever där.. Vakna vi halv 11, käka frukost , byta om dra ner till stranden. Så ligger man där i några timmar, sen hem bada lite i poolen och ligger där och chillar innan man går upp och duschar och sen går man ut och käkar på nån super mysig restuarang. Och så självklart vissa kvällar åker man in till stan och shoppar! Skulle kunna bo där hela sommarn!!

regn..

Hej!

Nu är jag hemma från gotland. Eller kom igentligen hem igår men då han jag inte blogga. Skulle nämligen till min pojkvän som ligger på sjukhuset.. Så åkte dit och höll honom sällskap :) Riktigt mysigt faktiskt.

Förlåt att jag inte bloggat när jag varit på gotland men har inte haft tillgång till nått internet och orkar inte mobilblogga. Men nu är jag hemma i alla fall :)

Vi har haft några dagara regn och några dagar sol så vädret har varit helt okej. Har varit inne i visby men hittade inte så mycket bara ett par solglasögon och en t-shirt. Sen har jag varit på stranden och solat och badat. Hat haft de super bra :) jättteskönt att få va borta ett :)

Nu ligger jag i soffan och kollar på film, vet inte riktigt vad som händer idag men ska nog bra ta de lugnt :)

pusss


Är framme på Gotland nu. Eller kom igentli...

img_0308 (MMS)

Är framme på Gotland nu. Eller kom igentligen fram vid sju. Då väntade Fridas morfar på oss, hihi söt.. Så åkte vi åkte vi till huset. När vi kom fram bytte vi om till mjukiskläder sen blev de middag. Va sjukt hungrig. Efter maten så la vi oss i sängarna och snackade sen gick vi mer tilö stranden på en strandpromenad. Super mysigt med solnedgång och allt. Nu sitter vi i soffan och kollar på tv :) men vi hörs puss <3


Sitter just nu på båten på väg till Gotlan...

img_8690 (MMS)

Sitter just nu på båten på väg till Gotland :) ska bli så himla skönt att komma bort lite. Hoppas vi kommer få fint väder. Jag kommer kanske inte kunna blogga så mycket eftersom jag kanske inre kommer ha tillgång till internet men jag kan säkert mobilblogga nån gång :) men vi hörs sen! Ni får ha de så bra <3


kvällens outfit



Bio

Gokväll!
Filmen var sjukt bra! Men blir faktiskt lite ledsen att de här var den sista harry potter filmen :( Inge mer harry man blir ju typ ledsen av att tänka på de, eller de kanske bara e jag som blir de :( höhöhö..
Alla och då menar jag verkligen ALLA borde sen filmen! Jag började nästan gråta för många olika anledningar som inte jag tänker berätta ska låta er kolla på filmen ist..
Åhh nu måste jag börja packa.. blää orkar inte packa de är de värsta jag vet! Fast de är ju värt de ska ju till gotland med mina systrar och jag ska ha sjukt kul!!

you light me on fire

Goddagens!
Ligger i sängen och tar lite egobilder och lyssnar på musik. Vaknade runt halv 11 idag, käkade lite frukost då sen tog jag med mig hunden på en liten jogging runda som inte blev så liten för de slutade med att jag sprang 6 km. Sen körde jag lite styrketräning. Skulle egentligen kört intervaller idag men inte så bra att köra de när man e förskyld.
Ikväll aå blire bio med frida, hennes syster och hennes mamma :) Vi ska se den sista Harry Potter! Äntligen längtar, hoppas den e bra annars blir jag sur.
Juste imorse ringde frida mig och frågade mig om jag skulle med till Gotland imorn med hon och johanna (hennes syster)! Sälvklart vill ja de :D fan skönt att komma bort från hemmet lite. Vi ska till hennes mormor och morfar som har hus där. Så mysiiiigt! Venne hur länge vi ska stanna med de blir några dagar i alla fall. Så båten går typ imorn vid 15.45 elle nått är inte helt säker :/ heheh..
Men nu ska jag kolla klart på filmen som jag kolla på igår, riktigt bra faktiskt. Den heter "No Strings Attached" värd att se faktiskt :) Någon regnig dag eller nått ..

blir galen

Åh blir så himla irriterad..
Lyckades ha sönder mina solglasögon när jag var på allsång på skansen i tisdags.. Så har solglajjor alls nu eftersom jag är så himla smart som har lämnat alla andra kvar i spanien för jag tänkte att visst dom här kommer inte gå sönder. Men jorå såklart dom ska göra de, men vette fan hur jag lyckades med de för jag hade liksom på mig dom hela dagen :/ Sen la jag dom i mitt knä och skulle fisa en sak med min mobl sen när jag skulle ta upp dom och sätta på mig dom så var dom trasiga.. bajskorv säger jag bara! Så nu måste jag leta efter ett par nya snygga glajjor ... -.- irriterande!

shopping

Det här är lite av de jag har shoppat finns lite mer saker att visa men orkar inte lägga in allt , så himla jobbigt (a)
Lite är från spanien och lite är från idag.. De jag inte lagt som jag också köpt e några linnen , en bikini, skal till iphonen, armband , ringar :)

16 juli

hejsan!
Heheheh, jag vet att jag e super dålig på att uppdatera så måste verklige ta och skärpa mig.. De har inte hänt så mycket dom senaste dagarna. Har varit hemma varit med frida, sov där från i torsdags till idag :) hihi vi hade super kul!
Hih, den stora nyheten den här veckan är väl att lilla jag har skaffat kille (a) HI äntligen har längtatefter att få ha en kille.
När jag kom hem från frida idag hade jag lite ont i huvudet så tog en ipren och la mig i soffan och kollade på beck. Sen drog jag och mamma till farsta för vi skulle köpa en iphone hållare som man sätter fast på armen när man ska ut och springa :) Men fick med mig lite annat hem också hehe.. En skitsnygg kavaj från hm och en pippi tröja från gina :)

Vart är solen?




Godmorgon/goddag ! hahha

Sitter i soffan och kollar på Beck. Hihi älskar Beck och Wallander dom filmerna e så sjukt bra!

Vakande imorse runt 10, gick upp och käkade frukost och sen drog jag ut och körde intervaller.. Faktiskt inte så jobbigt, känns som om min kondition blivit mycket bättre har kört intervaller och sprungit fyra gånger i veckan i tre veckor i streck nu och de ger verkligen resultat.
Vet inte riktigt vad som händer idag skulle träffa en kompis med han svarar inte så..

Imorn ska jag till skansen med brudarna :D vi ska kolla på allsång! ska bli grymt kul men vi måste åka dit tidigt för att få bra platser :) men de ska bli kul saknar tjejerna också så ska bli kul att få träffa dom också!

Hare så bra så hörs vi lite senare ;) pusss


vafan jag har ju semester!

Hejsan!
Har inte blivit så mycket bloggande idag eftersom latmasken själv inte orkade gå och sätta på datan.. hehhe
Har nyss kommit hem, har varit på bio med lilla bella. Super kul, har saknat den bruttan! Vi kollade på Bad Teacher, riktigt bra faktiskt! Med min favorit skådespelare i huvudrollen Cameron Diaz och så var Justin Timberlake med. Den är värld att se.
Innan bio hände de inte så mycket. Vaknade runt 12 av att telefonen ringde och de var pappa som ringde och sa att jag var tvungen att gå ut med hunden.. jobbigt men de måste göras. Efter de satte jag mig i soffan oh käkade frukost framför fotbollen. Damerna spelade ju idag mot Australien, kvartsfinal var de och våra svenska damer vann så nu ska om spela semifinal på onsdag!
Blev faktiskt grymt sugen på att spela fotboll när jag såg på matchen och jag längtar och hoppas att man sjäv kanske får representera svergie i ett vm någon gång. Skulle vara grymt coolt!!
Nä nu ska jag kolla lite tv, sen blire sova för min del. Vet inte riktigt vad som händer imorn men vi får se..
puss sov så gott :)

Bilder från dagens vistelse i Nynäshamn

Familjen ( bror saknad..)



Utsikten



chill, på hög nivå



Mys men stort M!



Mami <3



Trevlig middag på Freja



Lång kö till toaletten .. hahha var bara tvungen att ta kort på de här, såg så himla roligt ut!

yäää man

Hej!
Hur äre ? Själv äre riktigt bra faktiskt. Kom hem från spanien i tisdags.. ganska å tråkigt men ändp skönt att komma hem, eller ? nej faktiskt inte så, jag skulle kunna vara där nere hela sommarn! Älskar att vaa i spanien, de är mitt andra hem :) Hehhe de har varken blivit nå bloggande under hela resan eller när jag kom hem, men kände att jag ville ta en liten paus bara från massa skrivande. Men nu är jag tillbaka igen!
Idag har jag och familjen (eller tyvärr inte hela eftersom min bror e i spanien..) varit i Nynäshamn och solat och badat och ätit på min favorit resturang Freja. Älskar planksteken där! Vi har gått runt lite vid hamnen bland båtarna och ätit glass oh bara myst på hela dagen! Eller kanske inte hela dagen, imorse vare faktiskt träning som stod högst upp på listan. Jag och pappa drog ut och sprang intervaller jobbigt men skönt att ha de gjort. Har ju fått ett tränings
pass från innebandyn ska träna fyra gånger i veckan styrka och springa. Grym jobbigt men jag lovar de ger resultat!
Nu då ligger i sängen och bara njuter efter en trevlig dag, funderar på att sätta på ett avsnitt entourage ;) va sägs om de, en riktig toppen idé om ni frågar mig såklart!!

RSS 2.0